Advanced Mouse Manager

Advanced Mouse Manager 1.9.1

Windows / RealityRipple Software / 499 / Целосни спецификации
Опис

Напреден менаџер на глувчето: Преземете ја контролата над вашиот глушец

Дали сте уморни од ограничената функционалност на четвртото и петтото копче на глувчето? Дали сакате да можете да ги приспособите за извршување на одредени дејства на тастатурата? Не гледајте подалеку од Advanced Mouse Manager, врвната алатка за преземање контрола над вашиот глушец.

Со Advanced Mouse Manager, можете да ги поставите четвртото и петтото копче на глувчето на кое било копче на тастатура или комбинација на копчиња што ќе ги изберете. Ова значи дека наместо нивната стандардна употреба како кратенки за назад/напред, овие копчиња сега можат да генерираат дејства на копчињата на тастатурата. Замислете да можете да копирате и залепите со само еден клик на копче или да отворите нов таб во вашиот прелистувач без да треба да посегнете по тастатурата.

Но, тоа не е сè - Advanced Mouse Manager исто така ви овозможува да креирате уникатни профили за секоја програма. Ова значи дека во зависност од тоа која програма ја користите, различни копчиња може да се доделат на четвртото и петтото копче на глувчето. На пример, ако користите Photoshop, можеби ќе сакате тие копчиња да вршат специфични дејства поврзани со уредување на слики. Ако се префрлите на Microsoft Word, на истите копчиња може да им се доделат различни функции посоодветни за обработка на текст.

Функцијата за повеќе профили е особено корисна затоа што им овозможува на корисниците да избираат помеѓу вообичаените употреби на клучеви за секоја програма преку практична икона во Фиока. Ова значи дека со само еден клик, корисниците можат да се префрлаат помеѓу профили и да го приспособат глушецот специјално за која било задача на која работат во даден момент.

Advanced Mouse Manager е совршен за секој кој сака поголема контрола врз нивното компјутерско искуство. Без разлика дали се работи за гејмери ​​кои бараат предност во конкурентната игра или за професионалци на кои им е потребен брз пристап до често користените команди додека работат во различни програми - овој софтвер има по нешто за секого.

Покрај неговите приспособливи карактеристики, Advanced Mouse Manager е исто така неверојатно лесен за користење благодарение на неговиот интуитивен дизајн на интерфејс. Софтверот е компатибилен со повеќето оперативни системи на Windows (Windows 7/8/10) и бара минимални системски ресурси за да не го успори вашиот компјутер додека работи во заднина.

Севкупно, ако барате начин да ја преземете контролата над глувчето како никогаш досега - не гледајте подалеку од Напредниот менаџер на глувчето!

Целосни спецификации
Издавач RealityRipple Software
Страница на издавачи https://realityripple.com
Датум на издавање 2019-08-26
Датум на додавање 2019-08-26
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на глувци
Верзија 1.9.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања .NET Framework 4.0, a mouse with 4 or more buttons
Цена Free to try
Преземања неделно 23
Вкупно преземања 499

Comments: