Network Notepad

Network Notepad 6.0.5

Опис

Network Notepad е моќен мрежен софтвер кој ви овозможува лесно да креирате дијаграми на повеќе страници со јазичиња. Без разлика дали сте мрежен администратор, ИТ професионалец или само некој кој треба да визуелизира сложени мрежи, Network Notepad има сè што ви треба за да креирате детални и точни дијаграми.

Со Network Notepad, можете да работите и да уредувате дијаграми на кое било ниво на зумирање. Ова значи дека без разлика колку е голем или мал вашиот дијаграм, секогаш можете да се запознаете со него за да бидете сигурни дека сè е во ред. Дополнително, софтверот обезбедува нацрт, фини и суперфини режими за подобрена графика и печатење. Ова осигурува дека вашите дијаграми изгледаат одлично и на екран и во печатење.

Една од истакнатите карактеристики на Network Notepad е неговата способност да ротира текст и предмети до кој било агол. Ова ви дава целосна контрола врз распоредот на вашиот дијаграм, овозможувајќи ви да ги поставите елементите точно онаму каде што треба да бидат за максимална јасност. Софтверот, исто така, поддржува поголема битмапа на работниот простор или поголеми дијаграми што им олеснува на корисниците кои работат на сложени мрежи.

Друга корисна карактеристика на Network Notepad е неговата способност да комбинира два или повеќе објекти во композитни објекти. Ова им овозможува на корисниците да групираат поврзани елементи заедно за да можат да се преместат како една единица наместо поединечно. Тоа е одличен начин да го одржувате вашиот дијаграм организиран додека сеуште одржувате флексибилност.

Конечно, Network Notepad им олеснува на корисниците да најдат објекти во сите нивни библиотеки користејќи клучни зборови. Оваа функција заштедува време дозволувајќи им на корисниците брзо да лоцираат одредени елементи во нивниот дијаграм без рачно пребарување низ секоја библиотека.

Генерално, ако барате интуитивен мрежен софтвер кој ви овозможува лесно да креирате детални дијаграми на повеќе страници, тогаш не гледајте подалеку од Network Notepad!

Целосни спецификации
Издавач Jason Green
Страница на издавачи http://www.networknotepad.com/index.htm
Датум на издавање 2019-08-27
Датум на додавање 2019-08-27
Категорија Софтвер за вмрежување
Под категорија Софтвер за управување со мрежата
Верзија 6.0.5
Барања за ОС Windows 95, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows, Windows XP, Windows NT
Барања .NET Framework 2.0
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 3148

Comments: