Client for Telnet PRO

Client for Telnet PRO 1.1

Windows / Media Mobile Technologies Global / 222 / Целосни спецификации
Опис

Клиент за Telnet PRO - Безбеден клиент на Windows за врски со протоколи на телнет сервер

Ако барате сигурен и безбеден начин за поврзување со TCP или IP мрежи, не гледајте подалеку од Client for Telnet PRO. Овој моќен софтвер е дизајниран да го олесни и практично поврзувањето со кој било сервер користејќи го протоколот Телнет, давајќи ви пристап до сите информации што ви се потребни брзо и безбедно.

Со Client for Telnet PRO, можете лесно да започнете Телнет сесија со внесување на името на серверот и URL-то на домаќинот. Откако ќе се поврзете, ќе имате пристап до сите информации за дневникот на серверот, што ќе го олесни следењето на вашата мрежна активност во реално време.

Една од клучните придобивки од користењето на Client for Telnet PRO е тоа што автоматски се справува со сите опции на телнет клиентот. Ова значи дека дури и ако не сте експерт за мрежни протоколи, сепак можете лесно да го користите овој софтвер. Плус, со својот интуитивен интерфејс и лесен дизајн, започнувањето со Client for Telnet PRO е лесно.

Но, тоа не е сè - овој софтвер нуди и напредни функции како поддршка за веб протоколи. Со неговата вградена поддршка за HTTP/HTTPS конекции, пристапот до веб-базирани ресурси никогаш не бил полесен или побезбеден.

Па зошто да чекаме? Ако ви треба сигурен начин за брзо и безбедно поврзување со TCP или IP мрежи, инсталирајте го Client for Telnet PRO денес!

Целосни спецификации
Издавач Media Mobile Technologies Global
Страница на издавачи http://mmtglobal.org/
Датум на издавање 2019-08-27
Датум на додавање 2019-08-27
Категорија Софтвер за вмрежување
Под категорија Мрежни алатки
Верзија 1.1
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања None
Цена $2.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 222

Comments: