Xenorate Media Player

Xenorate Media Player 2.8

Опис

Xenorate Media Player: Крајното мултимедијално искуство

Дали сте уморни од постојано префрлање помеѓу различни медиа плеери за да ги репродуцирате вашите омилени видеа и аудио датотеки? Не гледајте подалеку од Xenorate Media Player, врвното мултимедијално искуство. Со широкиот опсег на поддржани формати и моќниот видео мотор, Xenorate е единствениот медиа плеер што некогаш ќе ви треба.

Xenorate Media Player е многу удобен мултимедијален плеер кој ви овозможува да репродуцирате секаков вид медиумска датотека, вклучувајќи DVD, VCD/SVCD, видео/аудио датотеки, па дури и преноси во живо. Без разлика дали гледате филм или слушате музика, Xenorate ве покрива.

Една од истакнатите карактеристики на Xenorate е неговиот интегриран аудио систем. Со поддршка за MP3, OGG, FLAC, MPC, M4A, AAC, AC3 и WAV формати надвор од кутијата - нема потреба да инсталирате дополнителни кодеци или приклучоци. Можете да уживате во вашата омилена музика без никакви проблеми.

Но, она што навистина го издвојува Xenorate од другите медиа плеери е неговиот моќен видео мотор. Користењето Directshow за репродукција на видео содржини обезбедува непречена репродукција со минимално време на баферирање. И со поддршка за внатрешни и надворешни преводи, како и повеќекратни аудио преноси - совршен е за гледање филмови на различни јазици или со оштетен слух.

Покрај неговите импресивни способности за репродукција - Xenorate нуди и низа опции за приспособување кои им овозможуваат на корисниците да го приспособат своето искуство за гледање според нивните преференции. Од прилагодување на нивоата на осветленост и контраст до избор на различни соодноси - сè може лесно да се приспособи во самиот плеер.

Друга одлична карактеристика на Xenorate е неговиот интуитивен интерфејс што им олеснува на корисниците на сите нивоа на вештини брзо и ефикасно да се движат низ нивната медиумска библиотека. Плеерот исто така поддржува плејлисти, така што корисниците можат да креираат сопствени листи врз основа на нивните омилени песни или филмови.

Генерално - ако барате сигурен мултимедијален плеер кој нуди одличен квалитет на репродукција заедно со опции за прилагодување, тогаш не гледајте подалеку од Xenorate Media Player!

Целосни спецификации
Издавач Xenorate
Страница на издавачи http://www.xenorate.com
Датум на издавање 2019-08-28
Датум на додавање 2019-08-28
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео плеери
Верзија 2.8
Барања за ОС Windows
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 3

Comments: