UltraISO Premium

UltraISO Premium 9.7.2.3561

Windows / EZB Systems / 15630914 / Целосни спецификации
Опис

UltraISO Premium е моќен софтвер кој припаѓа на категоријата MP3 и аудио софтвер. Тој е дизајниран да извлекува, креира, уредува и конвертира ЦД/ДВД датотеки со слики со леснотија. Овој софтвер е развиен од EZB Systems и се здоби со огромна популарност меѓу корисниците поради неговите напредни функции и кориснички интерфејс.

Со UltraISO Premium, можете директно да уредувате ISO-датотека, да правите ISO слики од CD/DVD-ROM-ови, да креирате нов ISO од датотеки и папки на вашиот компјутер и да правите бутабилни ЦД-а и ДВД-а. Овој софтвер ги поддржува сите главни формати на слики на ЦД/ДВД вклучувајќи ISO, BIN/CUE, Nero (NRG), Алкохол 120 проценти (MDS/MDF) и CloneCD (CCD/IMG/SUB) формати.

Една од најимпресивните карактеристики на UltraISO Premium е неговата способност да ги конвертира скоро сите познати формати на слики на ЦД/ДВД во ISO формат. Ова значи дека можете лесно да конвертирате која било датотека со слика на ЦД или ДВД во ISO-датотека со помош на овој софтвер. Дополнително, UltraISO Premium доаѓа со вграден мотор за снимање што ви овозможува директно да снимате ЦД/ДВД слики без потреба од дополнителен софтвер.

Друга одлична карактеристика на UltraISO Premium е неговата способност да емулира ISO слики со најмногу 8 виртуелни CD/DVD дискови. Ова значи дека можете да монтирате повеќе виртуелни дискови на вашиот компјутер и истовремено да пристапувате до различни слики од дискот без да морате физички да ги вметнувате во оптичкиот уред на вашиот компјутер.

UltraISO Premium нуди и напредни можности за уредување на ISO-датотеки, како што се додавање или бришење датотеки во постоечка датотека со слики или создавање нови од нула. Можете исто така да извлечете одредени датотеки или папки од постоечка датотека со слики користејќи го овој софтвер.

Покрај овие карактеристики, UltraISO Premium нуди и поддршка за UDF (универзален формат на диск) кој ви овозможува лесно да креирате Blu-ray дискови. Можете исто така да го користите овој софтвер за создавање бутабилни USB-дискови што го прави разноврсна алатка за системските администратори на кои им е потребен брз пристап до различни оперативни системи за време на инсталациите.

Севкупно, UltraISO Premium е задолжителна алатка за секој кој интензивно работи со слики од дискот во нивната секојдневна рутина. Неговите напредни карактеристики заедно со неговиот лесен интерфејс ја прават една од најдобрите опции достапни на пазарот денес. Без разлика дали гледате да креирате резервни копии на вашите важни податоци или едноставно сакате лесен начин за пристап до различни слики од дискот на вашиот компјутер без да имате повеќе физички дискови наоколу - UltraISO premium ве покрива!

Целосни спецификации
Издавач EZB Systems
Страница на издавачи http://www.ezbsystems.com
Датум на издавање 2019-08-29
Датум на додавање 2019-08-29
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија ЦД режачи
Верзија 9.7.2.3561
Барања за ОС Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 108
Вкупно преземања 15630914

Comments: