VEGAS Pro 14 Edit Steam Edition

VEGAS Pro 14 Edit Steam Edition

Опис

VEGAS Pro 14 Edit - Steam Edition е моќен софтвер за уредување видео кој обезбедува напредни функции за професионално уредување на видео и аудио. Со неговиот интуитивен работен тек, можете брзо да ги совладате напредните техники и да се фокусирате на вашата креативност за да создадете неверојатни видео секвенци.

Една од истакнатите карактеристики на VEGAS Pro 14 Edit - Steam Edition е прозорецот за тример со технологија за чистење со лебдење. Оваа функција ви овозможува брзо прегледување и избирање на најдобрите делови од вашата снимка, што го олеснува ефикасно уредување на вашите видеа. Дополнително, овој софтвер поддржува мајчин формат на датотека ProRes, што значи дека можете да работите со висококвалитетни снимки без губење на квалитетот.

Интуитивниот работен тек на софтверот им олеснува на почетниците да започнат со уредување видео, а истовремено обезбедува напредни алатки за професионалци. Интерфејсот е лесен и приспособлив за да можете да го прилагодите на вашите специфични потреби.

VEGAS Pro 14 Edit - Steam Edition доаѓа опремен со софистицирани алатки за компонирање кои ви дозволуваат да креирате неверојатни визуелни ефекти во вашите видеа. Можете да додавате повеќе слоеви на снимка, да нанесувате маски, да ги прилагодувате нивоата на непроѕирност и многу повеќе. Софтверот вклучува и низа алатки за корекција на бои за да можете фино да ги прилагодите боите во вашите видеа додека не изгледаат совршено.

Покрај неговите импресивни можности за уредување видео, VEGAS Pro 14 Edit - Steam Edition нуди и незаменливи аудио функции. Можете да уредувате звучни записи користејќи низа ефекти како што се реверб, одложување, рефрен, EQ и многу повеќе. Софтверот поддржува повеќеканално аудио снимање за да можете да снимате висококвалитетен звук од повеќе извори истовремено.

Откако ќе завршите со уредување на вашиот проект во VEGAS Pro 14 Edit - Steam Edition, неговото извезување е едноставно благодарение на широкиот опсег на достапни опции за извоз. Можете да извезувате готови проекти во кој било посакуван формат, вклучувајќи MP4, AVI, WMV итн., што го олеснува споделувањето на различни платформи како YouTube, Vimeo или Facebook.

Севкупно, Vegas pro 14 edit steam edition обезбедува се-во-едно решение за професионално производство на видео по прифатлива цена. Без разлика дали сте почетник или искусен уредник кој бара моќна функционалност и напредни функции, Вегас про има сè покриено!

Целосни спецификации
Издавач Magix Software
Страница на издавачи http://www.magix.com
Датум на издавање 2019-08-29
Датум на додавање 2019-08-29
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за уредување видео
Верзија
Барања за ОС Windows
Барања None
Цена
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 70

Comments: