Dealseeker

Dealseeker 1.0.6

Windows / Blumentals Software / 2 / Целосни спецификации
Опис

Пребарувач: Крајната алатка за пребарување на eBay за колекционери и трговци

Дали сте уморни од трошење часови пребарувајќи низ огласите на eBay секој ден, надевајќи се дека ќе ја најдете таа ретка ставка или зделка? Дали сакате да постои начин да ги автоматизирате вашите пребарувања и да добивате известување секогаш кога ќе се наведе нова ставка што одговара на вашите критериуми? Не гледајте подалеку од Dealseeker, врвната алатка за пребарување на eBay за собирачи и трговци.

Dealseeker е апликација која може да го скенира eBay за список со предмети од интерес и да прикажува сумирани резултати во секунди. Ова може да заштеди часови време во споредба со рачно пребарување на eBay секој ден или повеќе пати на ден. Со Dealseeker, можете да извршите повеќе зачувани пребарувања на eBay за неколку секунди и да ги проверите сите резултати набргу. Или, ако сакате, дозволете Dealseeker да работи во заднина во текот на денот и да добивате известување секогаш кога ќе се наведе нова ставка што одговара на вашето пребарување. Не пропуштајте ретка ставка или договор повторно - проверувајте го eBay секој ден со само еден клик.

Dealseeker е совршен за собирачи и трговци кои користат eBay за да купат ретки или специфични предмети. Тоа може да заштеди часови на време за рачно поминување на eBay секој ден. Без разлика дали барате винтиџ играчки, патики со ограничено издание или електронски компоненти кои тешко се наоѓаат, Dealseeker ве покрива.

Еве неколку моменти од она што го прави Dealseeker да се издвојува од другите алатки за пребарување на eBay:

Повеќекратни пребарувања со еден клик: со функцијата сериски режим на Dealseeker, можете да извршите повеќе зачувани пребарувања одеднаш со само еден клик. Ова значи помалку време потрошено за поставување поединечни пребарувања и повеќе време потрошено за прелистување релевантни огласи.

Известувања за новонаведените ставки: ако има некој предмет што е особено важен за вас - да речеме, ултра редок стрип - тогаш е од клучно значење да го знаете веднаш штом ќе биде наведен на eBay. Со функцијата за известување на Dealseeker, ќе добивате предупредување секогаш кога на страницата ќе се појави нов оглас кој одговара на вашите критериуми.

Фокусирајте се на релевантни ставки: Еден проблем со пребарувањето на сајтови како eBay е тоа што често има премногу ирелевантни резултати што го натрупуваат вашиот екран. Но, со напредните филтри на Dealeseeker - вклучувајќи ги ограничувањата на опсегот на цени, праговите за оценување на продавачите и повеќе - ќе можете да се фокусирате само на ставките што ви се најважни.

Лесно поставување и употреба: не ви треба никаква техничка експертиза за да го користите Dealeseeker; тој е специјално дизајниран за нетехнички корисници кои сакаат моќни можности за пребарување без да мораат да учат комплицирани софтверски интерфејси.

Во заклучок:

Ако заштедата на време додека наоѓате одлични зделки звучи привлечно, тогаш не гледајте подалеку од dealeseeker! Лесниот за користење интерфејс му овозможува на секого, без оглед на нивното ниво на техничка експертиза, да пристапи до моќни функции како што е серискиот режим кој им овозможува на корисниците да извршуваат повеќе зачувани пребарувања одеднаш за да не поминуваат безброј часови поставувајќи ги самите поединечни; известувања кога се појавуваат новонаведените ставки за никогаш повеќе да не пропуштат; напредни филтри кои им помагаат да се фокусираат само на релевантните огласи со ограничување на опсегот на цените меѓу другото - сето тоа без да им треба претходно знаење за тоа како работи софтверот!

Целосни спецификации
Издавач Blumentals Software
Страница на издавачи http://www.blumentals.net
Датум на издавање 2019-08-29
Датум на додавање 2019-08-29
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Аукциски софтвер
Верзија 1.0.6
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2

Comments: