Anime Girls Puzzle Game

Anime Girls Puzzle Game 1.2

Опис

Anime Girls Puzzle Game е забавна и предизвикувачка игра која ќе ја тестира вашата внимателност и перцепција. Оваа класична игра со загатки содржи прекрасни цртежи во стил на аниме, поставени на пријатна музика што можете да ја исклучите ако сакате.

Со загатката за аниме девојки, ќе имате часови забава додека работите за да ги соберете сите парчиња и да ја завршите секоја загатка. Без разлика дали сте љубител на аниме или само сакате загатки, оваа игра сигурно ќе ве ангажира и забавува.

Карактеристики:

- Прекрасни цртежи во аниме стил

- Пријатна музика во заднина (која може да се исклучи)

- Предизвикувачки загатки кои ќе ја тестираат вашата внимателност и перцепција

- Часови на забава

Како да играш:

Играњето загатка за аниме девојки е лесно! Едноставно изберете сложувалка од екранот на менито, а потоа користете го глувчето или екранот на допир за да ги повлечете парчињата на своето место. Составете го секое парче правилно додека не се заврши целата слика.

Совети за успех:

За да успеете во играта загатки за аниме девојки, важно е да останете фокусирани и да внимавате на деталите. Одвојте време кога го склопувате секое парче, проверете дали совршено се вклопува пред да преминете на следното.

Ако се заглавите на одредена загатка, не се откажувајте! Направете пауза и вратете се подоцна со свежи очи. Можеби ќе откриете дека паузата помага да се расчисти вашиот ум и полесно да ја решите загатката.

Севкупни впечатоци:

Anime Girls Puzzle Game е одличен избор за секој кој сака загатки или аниме. Со своите прекрасни уметнички дела и привлечна игра, оваа игра нуди часови забава за играчи од сите возрасти.

Без разлика дали барате нешто забавно да правите на дождлив ден или само сакате пријатен начин да поминете некое време, играта загатки за аниме девојки дефинитивно вреди да се провери. Па зошто да не го пробате денес?

Целосни спецификации
Издавач Falco Software
Страница на издавачи http://www.falcoware.com/
Датум на издавање 2020-07-13
Датум на додавање 2020-07-12
Категорија Игри
Под категорија Игри со судоку, крстозбор и мозаик
Верзија 1.2
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2

Comments: