EF AutoSync Portable

EF AutoSync Portable 20.07

Опис

EF AutoSync Portable: Крајното решение за автоматска синхронизација на податоци

Во денешниот свет со брзо темпо, синхронизацијата на податоците стана клучен аспект од нашиот секојдневен живот. Без разлика дали сте сопственик на бизнис или поединец, од суштинско значење е да ги одржувате вашите податоци ажурирани и синхронизирани на повеќе уреди. Ова е местото каде што EF AutoSync Portable ни доаѓа.

EF AutoSync Portable е практична алатка за автоматска синхронизација на податоци помеѓу компјутерот и другите компоненти како што се USB флеш драјвови, надворешни хард дискови, друг компјутер. Дизајниран е да ви го олесни животот со автоматизирање на активности како што се архивирање, пресликување, резервна копија на податоци, ажурирање и друго.

Со EF AutoSync Portable, повеќе не треба да се грижите за рачно копирање датотеки од еден уред на друг или за следење на ажурираните датотеки. Софтверот автоматски се грижи за сите овие задачи за вас.

Една од клучните карактеристики на EF AutoSync Portable е неговата леснотија на користење. Софтверот е дизајниран со едноставност на ум, така што дури и нетехничките корисници можат да го користат без никакви тешкотии. Сè што треба да направите е да ги изберете папките за извор и дестинација и да му дозволите на софтверот да ја направи својата магија.

Друга одлична карактеристика на EF AutoSync Portable е неговата поддршка за надворешни приклучоци за датотечен систем од трети страни во WFX формат. Ова значи дека софтверот поддржува широк спектар на уреди, вклучувајќи FTP сервери, услуги за складирање облак како Dropbox или Google Drive и многу повеќе.

EF AutoSync Portable исто така нуди напредни опции за прилагодување што им овозможува на корисниците да поставуваат филтри врз основа на типови или големини на датотеки, така што само одредени датотеки се синхронизираат помеѓу уредите. Дополнително, корисниците можат да закажуваат автоматско синхронизирање во одредени интервали, осигурувајќи дека нивните податоци остануваат ажурирани во секое време.

Генерално, EF AutoSync Portable нуди одлично решение за секој кој сака да ги автоматизира своите задачи за синхронизација на податоци на повеќе уреди без да се загрози безбедноста или доверливоста. Со својот лесен за користење интерфејс и напредните опции за прилагодување, овој софтвер треба да биде на списокот на секој корисник кој сака синхронизирање без проблеми!

Целосни спецификации
Издавач EFSoftware
Страница на издавачи http://www.efsoftware.com/mr/e.htm
Датум на издавање 2020-07-13
Датум на додавање 2020-07-13
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за пренос и синхронизација на податоци
Верзија 20.07
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 247

Comments: