Toggle Walk

Toggle Walk 1.0

Windows / Cool Games Tools / 16 / Целосни спецификации
Опис

Вклучи Walk: The Ultimate Tool for Gamers

Дали сте уморни од постојано држење на копчето „Shift“ за да се вклучите во вашите омилени игри? Дали сакате да има начин да се префрлате помеѓу одење и трчање без да ги напрегате прстите? Не гледајте подалеку од Toggle Walk, преносливата алатка која ви овозможува лесно да се префрлате помеѓу одење и трчање во која било игра.

Toggle Walk е алатка која мора да ја има за гејмерите кои сакаат поголема контрола врз движењето на нивниот лик. Без разлика дали истражувате огромни отворени светови или се впуштате во интензивна борба, Toggle Walk го олеснува прилагодувањето на брзината во лет. Нема повеќе незгодно држење на копчињата или мачење со префинети контроли - со Toggle Walk, можете да се фокусирате на она што навистина е важно: играње на играта.

Една од најдобрите работи за Toggle Walk е неговата разновидност. Иако првично беше дизајниран за употреба со „Mass Effect 2“, тој има потенцијал да работи со која било игра што не поддржува функционалност за одење надвор од кутијата. Ова значи дека без разлика какви игри играте, Toggle Walk може да помогне да се направат попријатни и попотопливи.

Но, тоа не е сè - Toggle Walk нуди и низа други функции кои можат уште повеќе да го подобрат вашето искуство со игри. На пример, можете да го користите за да дефинирате копче „Auto-Move“, така што вашиот карактер автоматски ќе се движи напред без да мора да држите копчиња. Можете исто така да ги пресликувате копчињата на тастатурата, копчињата и движењата на глувчето за подобро да одговараат на вашите преференции и стил на игра.

Накратко, Toggle Walk е многу повеќе од едноставна алатка за префрлување - тоа е моќна алатка која им дава на гејмерите невидена контрола врз нивното искуство во игра. И бидејќи е пренослив и лесен за користење, нема причина да не го пробате денес.

Па зошто да чекаме? Преземете го Toggle Walk сега и почнете да уживате во полесно движење во сите ваши омилени игри!

Целосни спецификации
Издавач Cool Games Tools
Страница на издавачи https://coolgamestools.blogspot.com/
Датум на издавање 2019-09-03
Датум на додавање 2019-09-03
Категорија Игри
Под категорија Игри комунални услуги и уредници
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 16

Comments: