FlashDigger Plus

FlashDigger Plus 4.1.5.210

Windows / Openworld Learning / 95062 / Целосни спецификации
Опис

FlashDigger Plus е моќен софтвер за графички дизајн кој ви овозможува директно уредување на SWF-датотеки, без потреба од оригинална датотека FLA. Без разлика дали треба да ажурирате банер на SWF, да уредувате веб-локација на SWF или да направите промени на хиперврски, текст, слики или звуци што се користат во постоечки SWF филм, FlashDigger Plus ве покрива.

Со само неколку кликнувања на глувчето, можете лесно да ги уредувате или отстраните сите слики, текст, звуци и скрипти што се користат во филмот SWF. Можете исто така да уредувате хиперврски поврзани со кое било копче во датотеката SWF и да доделите нови хиперврски на цели банери или на кој било од неговите делови од сцената. Ова значи дека создавањето на нови проѕирни копчиња сега е полесно од кога било досега.

FlashDigger Plus доаѓа и со напредни алатки за сериска обработка, како што се Batch SWF Text Extractor и Batch SWF Text Updater кои ви дозволуваат да извлекувате и ажурирате повеќе текстуални елементи низ повеќе датотеки одеднаш. Дополнително, има ActionScript Protector и ActionScript Obfuscator кои помагаат да се заштити вашиот код од кражба со шифрирање.

Една од најимпресивните карактеристики на FlashDigger Plus е неговата способност беспрекорно да увезува и извезува клипови, копчиња за обликување слики и скрипти од една датотека во друга. Ова значи дека ако сте создале нешто неверојатно во еден проект, но сакате повторно да го користите во друг проект без да морате да го пресоздавате од нула, тогаш оваа функција ќе заштеди време додека го одржува квалитетот.

Друга одлична карактеристика на FlashDigger Plus е неговата способност лесно да внесува цели SWF-датотеки во други како филмски клип. Ова им олеснува на дизајнерите кои работат на сложени проекти каде што можеби ќе им требаат различни делови од нивните дизајни зачувани одделно, но сепак ќе можат да им пристапат на сите заедно кога е потребно.

Ако барате ефикасен начин за извлекување графички и аудио записи од вашите постоечки проекти, тогаш не гледајте подалеку од FlashDigger Plus! Со достапни опции за преглед пред да ги зачувате во соодветни медиумски формати како што се PNG или MP3 итн., овој софтвер се грижи сè да изгледа совршено пред да извезе нешто!

Како заклучок: Ако барате се-во-едно решение за уредување на вашите постоечки флеш проекти, тогаш FlashDigger Plus треба да биде на врвот на вашата листа! Со своите напредни алатки за сериска обработка како Batch Text Extractor/Updater и ActionScript Protector/Obfuscator заедно со беспрекорните можности за увоз/извоз помеѓу различни датотеки/проекти - нема ништо друго слично на овој софтвер денес таму!

Целосни спецификации
Издавач Openworld Learning
Страница на издавачи http://www.openworldpresenter.com
Датум на издавање 2019-09-05
Датум на додавање 2019-09-05
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Флеш софтвер
Верзија 4.1.5.210
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања Adobe Flash player; ActiveX control
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 95062

Comments: