Winsent Messenger

Winsent Messenger 3.2.9

Опис

WinSent Messenger е моќен и лесен за користење софтвер за инстант пораки дизајниран за комуникација во локални мрежи. Со својот интуитивен интерфејс и робусни карактеристики, овој софтвер им овозможува на корисниците да испраќаат и примаат пораки користејќи имиња на компјутерски мрежи, кориснички најавувања и прекари. Овозможува и испраќање емитувани пораки користејќи имиња на работни групи или домени.

Без разлика дали треба да комуницирате со колегите во истата канцеларија или низ различни оддели, WinSent Messenger обезбедува сигурно решение кое гарантира дека вашите пораки се испорачуваат брзо и безбедно. Овој софтвер е целосно компатибилен со WinPopup и Windows NT Messenger Service (нето испраќање), што го прави идеален избор за бизниси од сите големини.

Клучни карактеристики:

1. Размена на инстант пораки: со WinSent Messenger, можете лесно да испраќате инстант пораки до други корисници на вашата локална мрежа. Софтверот поддржува и пораки базирани на текст, како и пренос на датотеки.

2. Кориснички интерфејс: Корисничкиот интерфејс на WinSent Messenger е едноставен, но моќен, дозволувајќи им на корисниците брзо да се движат низ различните функции на софтверот.

3. Broadcast Messaging: можете да ја користите оваа функција за да испратите порака до сите корисници на вашата локална мрежа одеднаш со избирање на работна група или име на домен.

4. Компатибилност: Овој софтвер е целосно компатибилен со други популарни услуги за пораки како што се WinPopup и Windows NT Messenger Service (нето испраќање).

5. Безбедност: Сите пораки испратени преку WinSent Messenger се шифрирани за дополнителна безбедност, осигурувајќи дека чувствителните информации остануваат доверливи.

6. Приспособливи поставки: Корисниците можат да приспособат различни поставки во апликацијата, како што се големината на фонтот, шемата на бои, известувањата за звук итн., со што ќе им биде полесно да го персонализираат своето искуство според нивните преференции.

7. Повеќејазична поддршка: Апликацијата поддржува повеќе јазици, вклучувајќи англиски, германски, француски итн., што ја прави достапна за луѓе од различни региони низ светот.

Придобивки:

1) Подобрена комуникација - со својата брза брзина на испорака и безбедна технологија за шифрирање; Winsent Messenger помага да се подобри комуникацијата помеѓу членовите на тимот во реално време без никакво одложување или прекин

2) Ефективен - Winsent Messenger ја елиминира потребата од скапи телефонски повици или долги нишки за е-пошта што заштедува време и пари

3) Лесен за користење - Winsent Messenger има интуитивен интерфејс што го олеснува дури и за луѓе кои не се технички

4) Зголемена продуктивност - со обезбедување брз пристап и време на одговор; Winsent Messenger помага да се зголеми продуктивноста со намалување на времето на застој предизвикано од чекање на одговори од членовите на тимот

Заклучок:

Во заклучок; ако барате ефикасен начин за комуникација со колегите во вашата организација, тогаш не гледајте подалеку од Winsent messenger! Неговите робусни карактеристики го прават лесен за користење, додека сè уште обезбедува напредна функционалност како пренос на пораки и технологија за шифрирање што обезбедува сигурна комуникација помеѓу членовите на тимот без никакви одложувања или прекини!

Целосни спецификации
Издавач Winsent Lab
Страница на издавачи http://www.winsentmessenger.com
Датум на издавање 2019-09-08
Датум на додавање 2019-09-08
Категорија Комуникации
Под категорија Разговор
Верзија 3.2.9
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 17458

Comments: