Trend Micro Antivirus Plus Security

Trend Micro Antivirus Plus Security 16.0

Windows / Trend Micro / 1272337 / Целосни спецификации
Опис

Trend Micro Antivirus Plus Security: Суштинска онлајн безбедност и приватност

Во денешното дигитално доба, безбедноста и приватноста на интернет се поважни од кога било. Со зголемениот број на сајбер закани, од суштинско значење е да имате доверлив антивирусен софтвер кој може да ве заштити од кражба на идентитет, вируси, шпионски софтвер, откуп, спам и други онлајн закани. Trend Micro Antivirus Plus Security е сеопфатен безбедносен софтвер кој обезбедува суштинска заштита за вашиот дигитален живот.

Trend Micro Antivirus Plus Security е дизајниран да го заштити вашиот компјутер од разни видови малициозен софтвер и сајбер напади. Користи напредна технологија за откривање и отстранување на вируси, шпионски софтвер, црви, тројанци и друг злонамерен софтвер што може да му наштети на вашиот компјутер или да ги украде вашите лични информации.

Една од клучните карактеристики на Trend Micro Antivirus Plus Security е неговата способност да ве заштити од кражба на идентитет. Оваа функција помага да се спречат хакерите да ги украдат вашите лични податоци како што се лозинки или податоци за кредитна картичка кога купувате или банкарувате онлајн. Вклучува и безбедна екстензија на прелистувачот што ги шифрира сите податоци што се пренесуваат помеѓу вашиот компјутер и веб-локациите што ги посетувате.

Друга важна карактеристика на Trend Micro Antivirus Plus Security е неговата способност да се заштити од напади со откуп. Ransomware е вид на малициозен софтвер кој ги шифрира датотеките на вашиот компјутер додека не платите откупнина на напаѓачот. Со овој софтвер инсталиран на вашиот систем, можете да бидете сигурни знаејќи дека тој ќе ги блокира сите обиди на хакери кои се обидуваат да го заразат вашиот систем со откуп.

Antivirus Plus, исто така, ве предупредува кога се откриени опасни врски во е-пошта или инстант пораки за да не случајно кликнете на нив. Оваа функција помага да се спречат измами со фишинг каде што напаѓачите се обидуваат да ги измамат корисниците да ги дадат нивните лични информации претставувајќи се како легитимни компании или организации.

Корисничкиот интерфејс за Trend Micro Antivirus Plus Security е дизајниран имајќи ја предвид едноставноста, така што дури и нетехничките корисници можат лесно да се движат низ функциите на програмата без да се чувствуваат преоптоварени од технички жаргон или сложени менија за поставки. Програмата обезбедува јасни извештаи за безбедносните ажурирања за корисниците да знаат точно какви промени се направени од нивното последно ажурирање.

Една од главните предности на користењето на Trend Micro безбедносните решенија во однос на другите антивирусни програми е неговата брза заштита од нови веб закани - за разлика од другите безбедносни решенија кои ги оставаат корисниците изложени со часови или дури денови пред да ја ажурираат нивната база на податоци за дефиниции за вируси.

Севкупно, ако барате доверлив антивирусен софтвер со суштински безбедносни карактеристики на интернет, како што се заштита од кражба на идентитет и спречување откуп, тогаш не гледајте подалеку од Trend Micro Antivirus Plus Security!

Целосни спецификации
Издавач Trend Micro
Страница на издавачи http://www.trendmicro.com
Датум на издавање 2019-09-10
Датум на додавање 2019-09-10
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Антивирусен софтвер
Верзија 16.0
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 23
Вкупно преземања 1272337

Comments: