Funny Miners

Funny Miners 1.0

Опис

Дали сте подготвени да се впуштите во возбудлива авантура во Земјата на гномите? Не гледајте подалеку од Funny Miners, брзата игра за управување со времето што ќе ве забавува со часови. Со шарени ликови и урнебесна игра, оваа игра е совршена за играчи од сите возрасти.

Во Funny Miners, вашата цел е да управувате со тим рудари додека тие бараат скапоцени скапоцени камења и злато. Но, внимавајте - има многу пречки кои ви стојат на патот! Стаорците крадци, опасните змии и други опасности се закануваат да го попречат вашиот напредок на секој чекор. Ваше е да ги одржувате вашите рудари безбедни и продуктивни додека го истражуваат огромното пространство на Земјата на гномите.

Додека играте низ секое ниво, ќе наидете на забавни бонуси и уникатни надградби кои можат да ви помогнат да ги зголемите вашите перформанси. Од поголеми брзини на копање до поефикасни алатки, овие надградби ќе ви дадат предност пред конкуренцијата. И ако сте доволно среќни да го најдете магичниот дијамант скриен некаде во светот на играта, ќе бидете наградени со уште поголеми богатства!

Но, не дозволувајте целиот овој разговор за богатството да ве одвлече од она што е навистина важно - да ги одржувате вашите рудари среќни и здрави! Погрижете се да имаат многу храна и одмор за да можат да работат најдобро што можат. И не заборавајте за нивниот морал – малку хумор оди далеку кога станува збор за одржување на високото расположение.

Со својата заразна игра и шармантна графика, Funny Miners сигурно ќе стане една од вашите омилени игри за кратко време. Па што чекаш? Зграпчете ја својата пика и почнете да копате денес!

Целосни спецификации
Издавач Falco Software
Страница на издавачи http://www.falcoware.com/
Датум на издавање 2019-09-11
Датум на додавање 2019-09-10
Категорија Игри
Под категорија Игри со стратегија
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments: