SMPlayer

SMPlayer 19.5.0

Windows / Ricardo Villalba / 5671 / Целосни спецификации
Опис

SMPlayer: Врвен мултимедијален плеер за Windows и Linux

Дали сте уморни од постојано пребарување на вистинскиот пакет со кодек за репродукција на вашите омилени видеа и аудио датотеки? Не гледајте подалеку од SMPlayer, бесплатниот мултимедијален плеер кој доаѓа со вградени кодеци способни за репродукција на речиси сите видео и аудио формати. Со SMPlayer, можете да уживате во вашите медиуми без никакви проблеми или фрустрации.

SMPlayer е моќен мултимедијален плеер кој нуди широк опсег на функции за подобрување на вашето доживување при гледањето. Една од неговите најинтересни карактеристики е способноста да ги запомни поставките на сите датотеки што ги репродуцирате. Ова значи дека ако почнете да гледате филм, но мора да го напуштите, кога ќе го отворите повторно, ќе се продолжи во истата точка каде што сте застанале, со истите поставки како аудио песна, преводи и јачина на звук.

Но, тоа не е сè - SMPlayer исто така ви овозможува да репродуцирате видеа од YouTube и други сајтови директно во самиот плеер. Можете дури и автоматски да најдете и преземате преводи за вашите видеа со само еден клик.

Покрај овие практични функции, SMPlayer нуди и многу аудио и видео филтри кои ви овозможуваат уште повеќе да го приспособите вашето искуство на гледање. Можете да ги прилагодите нивоата на осветленост, контраст, нијанса, заситеност, како и да примените различни ефекти како што се острење или намалување на шумот.

Ако приспособувањето е важно за вас, тогаш не гледајте подалеку од функцијата за кожа на SMPlayer која им овозможува на корисниците да избираат од различни скинови за да го персонализираат интерфејсот на нивниот плеер според нивните преференции.

И ако јазичните бариери се проблем за некои корисници, тогаш тие ќе бидат задоволни да знаат дека SMPlayer е достапен на повеќе од 30 јазици што го прави достапен ширум светот!

Генерално, веруваме дека SMplayer е одличен избор за секој кој бара сигурен мултимедијален плеер со напредни функции како вградени кодеци способни за репродукција на речиси сите видео/аудио формати; автоматско преземање титл; приспособливи кожи; многу опции за филтри/ефекти; функцијата за продолжување на репродукцијата итн., што го прави едношалтерско решение!

Целосни спецификации
Издавач Ricardo Villalba
Страница на издавачи http://www.rvmsoftware.com
Датум на издавање 2019-09-11
Датум на додавање 2019-09-11
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео плеери
Верзија 19.5.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 5671

Comments: