WriterHelper

WriterHelper 1.0 beta

Опис

Дали сте уморни од постојано префрлање помеѓу различни софтвери за да ги завршите вашите задачи за пишување? Не гледајте подалеку од WriterHelper, врвниот деловен софтвер за сите ваши потреби за пишување. Со своите сеопфатни карактеристики и кориснички интерфејс, WriterHelper е совршена алатка за професионалци и студенти.

Една од истакнатите карактеристики на WriterHelper е неговиот WordNet речник и речник. Оваа моќна алатка ви овозможува брзо пребарување на дефиниции, синоними, антоними и сродни зборови со само неколку кликања. Кажете му збогум на прелистување страници на физички речник или пребарување на повеќе веб-локации за вистинскиот збор - со WordNet Dictionary и Thesaurus на дофат на раката, ќе можете да го најдете токму она што ви треба за неколку секунди.

Но, тоа не е сè - WriterHelper вклучува и пристап до Викиречник и Википедија. Овие онлајн ресурси обезбедуваат уште повеќе информации за зборови и теми поврзани со вашите проекти за пишување. Без разлика дали истражувате нова тема или едноставно барате дефиниција, овие ресурси се непроценливи алатки кои ќе ви заштедат време и напор.

Покрај карактеристиките на речник, WriterHelper нуди и напредни можности за шифрирање со помош на AES (Advanced Encryption Standard), DES (Data Encryption Standard) и TripleDES (Triple Data Encryption Standard). Со овие моќни алгоритми за шифрирање што ви се на располагање, можете да бидете сигурни дека сите чувствителни информации во вашите документи ќе бидат заштитени од љубопитните очи.

И ако плагијатот е грижа за вас или за вашата организација, не гледајте подалеку од вградената проверка на плагијати на WriterHelper. Оваа функција ги скенира вашите документи од милиони онлајн извори за да се осигура дека нема случаи на плагијат. Со оваа алатка при рака, можете да бидете сигурни дека целата работа произведена со помош на WriterHelper е оригинална и без какви било потенцијални правни проблеми.

Генерално, ако барате се-во-едно решение за вашите потреби за пишување - без разлика дали тоа е наоѓање на вистинскиот збор или заштита на чувствителни информации - тогаш не гледајте подалеку од WriterHelper. Неговите сеопфатни карактеристики го прават суштинска алатка за секој кој сериозно го сфаќа нивното пишување.

Целосни спецификации
Издавач SVBook
Страница на издавачи http://dstk.tech
Датум на издавање 2019-09-16
Датум на додавање 2019-09-16
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за обработка на текст
Верзија 1.0 beta
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 3

Comments: