Street Battle

Street Battle 1.0

Опис

Street Battle е возбудлива beat'em up игра која ќе ве држи на работ од вашето место. Играта е дизајнирана да ги тестира вашите борбени вештини и стратегија додека се борите против низа противници. Со секое ниво, тешкотијата се зголемува и мора да ги искористите сите ваши мудрости за да преживеете.

Играта располага со голем број оружја што може да се користат за да ги поразите вашите непријатели. Како што напредувате низ нивоата, ќе наидете на дрвени кутии и буриња кои содржат оружје како што се ножеви, пиштоли и бомби. Овие оружја се од суштинско значење за да ви помогнат да ги победите посилните непријатели.

Една од уникатните карактеристики на Street Battle е нејзината реална графика и звучни ефекти. Програмерите на играта направија огромни напори за да создадат извонредно искуство за играчите. Од звукот на ударите кои слетуваат на лицата на противниците до реалистичните прскања со крв кога некој лик е погоден, секој детал е внимателно изработен.

Контролите во Street Battle се лесни за учење, но тешко се совладуваат. Можете да го движите вашиот лик со помош на копчињата со стрелки или копчињата WASD додека напаѓате со различни копчиња на вашата тастатура или контролер. Играта исто така поддржува мултиплеер режим каде што двајца играчи можат да се борат еден против друг.

Street Battle има неколку нивоа со различни средини како што се улици, улички, покриви и многу повеќе. Секое ниво има свој сет на предизвици кои бараат различни стратегии за успех.

Покрај механиката на игра и квалитетот на графиката, Street Battle може да се пофали и со одлична вредност за повторување поради неговиот систем со високи резултати. Играчите можат да се натпреваруваат едни против други за високи оценки со брзо завршување на нивоата или без оштетување.

Севкупно, Street Battle е одличен избор за секој кој бара бит'ем-ап игра исполнета со акција со предизвикувачка механика на игра и импресивен квалитет на графика. Без разлика дали играте сами или со пријателите во режим на повеќе играчи, оваа игра ветува часови забава исполнета со забава!

Целосни спецификации
Издавач Falco Software
Страница на издавачи http://www.falcoware.com/
Датум на издавање 2019-09-17
Датум на додавање 2019-09-17
Категорија Игри
Под категорија Борба против игри
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 10

Comments: