EasyCut Pro

EasyCut Pro 5.1.0.1

Опис

EasyCut Pro: Врвен софтвер за графички дизајн за производство на знаци, винил сечење и дигитално печатење

Дали барате сеопфатно софтверско решение кое може да ви помогне со сите ваши потреби за правење знаци, сечење винил и дигитално печатење? Не гледајте подалеку од EasyCut Pro - софтверско решение број еден во светот за овие индустрии.

Со EasyCut Pro, добивате целосно решение за работниот тек на дизајнирање, печатење, печатење и сечење и директно во винил производство. Оваа моќна програма ги има сите алатки за дизајн и распоред што ви се потребни за да создадете прекрасни графики и дизајни. Без разлика дали сте професионален графички дизајнер или штотуку почнувате во индустријата, EasyCut Pro е совршен придружник за вашите плотери за сечење винил.

Една од истакнатите карактеристики на EasyCut Pro е неговата способност да отвора битмап графики или да скенира логоа и да ги конвертира во векторски графики што може да се сечат. Ова значи дека дури и ако немате пристап до висококвалитетни векторски датотеки, сепак можете лесно да креирате дизајни од професионална класа.

Покрај оваа функција, EasyCut Pro ви дава можност да ги исечете сите фонтови кои се веќе инсталирани на вашиот Windows систем. Ова значи дека нема потреба да купувате скапи комплети фонтови - едноставно користете го она што е веќе достапно на вашиот компјутер.

Но, не се работи само за сечење фонтови – EasyCut Pro, исто така, доаѓа спакуван со напредни алатки за дизајн и распоред кои ќе ви ја олеснат и побрза работата. Со помош на овој софтвер, можете без напор да дизајнирате контурни патеки за излез за печатење и отсекување. И ако продуктивноста ви е важна (и да се соочиме со тоа – кој не сака да биде попродуктивен?), тогаш бидете сигурни знаејќи дека има многу функции вклучени во оваа програма специјално дизајнирани за зголемување на ефикасноста.

Некои од овие карактеристики за зголемување на продуктивноста вклучуваат форми за заварување/спојување заедно, ознаки за регистрација (за да се обезбеди прецизно усогласување), плевене (за отстранување на вишокот материјал од исечените дизајни), создавање на кристали (за додавање на bling!), поплочување (за создавање поголеми дизајни од помали парчиња), 3D сенки (за додавање длабочина), сечење различни бои одделно (за да заштедите време при плевене), 3D ефект на екструдирање (за создавање привлечни дизајни) Поставете текст/објекти на патеката и исечете повеќе копии.

И ако компатибилноста ве загрижува - не грижете се! EasyCut Pro е целосно компатибилен со сите популарни секачи за винил, вклучувајќи ги Roland, GCC, Graphtec, Secabo Summa Ioline Saga KNK силуета TENETH VicSign SilverBullet Foison USCutter Liyu Ramtin Creation PCut Goldcut Vinyl Express… речиси секој секач таму!

Значи, без разлика дали сакате да креирате сопствени знаци или налепници за лична употреба или да водите бизнис специјализиран за услуги за правење знаци или дигитално печатење - не гледајте подалеку од Easy Cut pro! Со своите моќни карактеристики дизајнирани специјално за потребите на овие индустрии во комбинација со неговиот кориснички интерфејс го прави суштинска алатка во арсеналот на секој дизајнер!

И сега целосно компатибилен со Windows 10 - надградба денес!

Целосни спецификации
Издавач EasyCut
Страница на издавачи https://www.easycutpro.com/
Датум на издавање 2019-09-17
Датум на додавање 2019-09-17
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Илустрациски софтвер
Верзија 5.1.0.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 9

Comments: