Panfone iOS Eraser Pro

Panfone iOS Eraser Pro 1.0.2

Опис

PanFone iOS Eraser Pro е моќен безбедносен софтвер кој им овозможува на корисниците можност да ги избришат сите податоци од нивните iOS уреди со 0% обновување. Овој софтвер поддржува бришење пораки, контакти, историја на повици, фотографии и видео, податоци за прелистување и повеќе. Дополнително, може да брише апликации од трета страна, вклучително WhatsApp, WeChat, LINE, Kik, Viber и 10+ други.

Со инсталиран PanFone iOS Eraser Pro на вашиот уред, можете да бидете сигурни дека вашите лични информации ќе бидат целосно избришани од вашиот уред без никакви шанси за враќање. Ова е особено важно ако планирате да го продадете или донирате вашиот уред бидејќи гарантира дека никој друг нема да може да пристапи до вашите лични информации.

Една од клучните карактеристики на PanFone iOS Eraser Pro е неговата способност да изврши целосно бришење на сите податоци на iPhone или iPad. Ова ги вклучува не само содржините генерирани од корисниците, како што се фотографии и видеа, туку и системски датотеки и поставки. Со бришење сè од меморијата на уредот, овој софтвер осигурува дека нема оставени траги кои потенцијално би можеле да ги користат хакери или други злонамерни актери.

Друга важна карактеристика на PanFone iOS Eraser Pro е неговата поддршка за бришење апликации од трети страни како што се WhatsApp и WeChat. Овие апликации често содржат чувствителни информации како што се дневници за разговори и медиумски датотеки што може да се користат против вас доколку паднат во погрешни раце. Со овој софтвер инсталиран на вашиот уред, можете да се осигурате дека сите траги од овие апликации се целосно отстранети.

Покрај неговите моќни способности за бришење, PanFone iOS Eraser Pro нуди и голем број други корисни функции за управување со вашиот iPhone или iPad. На пример, вклучува менаџер на датотеки што ви овозможува да ги прелистувате сите датотеки на вашиот уред и да ги избришете сите несакани. Исто така, има функција за резервна копија и обновување која ви овозможува да креирате резервни копии на важни податоци пред да ги избришете за да можете лесно да ги вратите подоцна доколку е потребно.

Генерално, PanFone iOS Eraser Pro е суштинска алатка за секој кој сака да се погрижи нивните лични информации да останат приватни кога го продаваат или донирате својот iPhone или iPad. Неговите моќни способности за бришење во комбинација со неговиот лесен за користење интерфејс го прават одличен избор и за почетниците и за напредните корисници. Па зошто да чекаме? Преземете го PanFone iOS Eraser Pro денес!

Целосни спецификации
Издавач AnvSoft
Страница на издавачи http://www.anvsoft.com
Датум на издавање 2019-09-18
Датум на додавање 2019-09-18
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Софтвер за приватност
Верзија 1.0.2
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 85

Comments: