Need For Vaz 2106

Need For Vaz 2106 1.0

Опис

Дали сте подготвени за врвно возачко искуство? Не гледајте подалеку од Need For Vaz 2106, возбудливата игра што ве става зад воланот на легендарниот „Six“ (ВАЗ 2106) и ве предизвикува да се движите по предавничките автопати без да паднете во ледените води.

Со автентично однесување на автомобилите благодарение на реалистичната физика, оваа игра испорачува луд наплив на адреналин додека ги туркате своите вештини до крај. Но, не се работи само за брзината - прецизноста е клучна и ќе треба да возите со прецизност на златара ако сакате да успеете.

Но, не грижете се - со пет различни типови на автомобили за избор, има по нешто за секој возач. И со три агли на камерата достапни за преглед, прекрасна глетка наоколу и звучна трака што може да се префрли што ви овозможува уште повеќе да го приспособите вашето возачко искуство, Need For Vaz 2106 сигурно ќе ве забавува со часови.

И ако тоа не беше доволно, оваа игра има и можност за вклучување на фаровите - додавајќи дополнителен слој на реализам и потопување додека се движите по темни патишта и опасните кривини.

Па што чекаш? Застанете зад воланот денес и проверете дали имате што е потребно за да се издржите на автопатот без да паднете во ледените води. Со Need For Vaz 2106, сè е можно!

Целосни спецификации
Издавач Falco Software
Страница на издавачи http://www.falcoware.com/
Датум на издавање 2019-09-18
Датум на додавање 2019-09-18
Категорија Игри
Под категорија Игри со возење
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2

Comments: