Magic: The Gathering - Duels of the Planeswalkers 2013

Magic: The Gathering - Duels of the Planeswalkers 2013

Windows / Wizards of the Coast / 30 / Целосни спецификации
Опис

Magic: The Gathering - Duels of the Planeswalkers 2013 е возбудлива игра која на играчите им нуди извонредно искуство во светот на Magic: The Gathering. Оваа игра е совршена и за нови и за искусни играчи, бидејќи нуди широк спектар на предизвици и функции што ќе ве држат ангажирани со часови.

Во оваа најнова верзија на хит франшизата, играчите можат да се соочат со пријатели или противници со вештачка интелигенција додека патуваат низ фантастични авиони, се соочуваат со нови средби и противници, решаваат предизвикувачки загатки и се соочуваат со до тројца други играчи во мултиплеер формат на Planechase. Со толку многу различни начини на игра, Magic 2013 сигурно ќе ве забавува без разлика на нивото на вашата вештина.

Една од највозбудливите карактеристики на Magic 2013 се нејзините десет приспособливи палуби. Овие палуби се дизајнирани да се грижат за различни стилови и стратегии за играње, овозможувајќи ви да изберете палуба што одговара на вашите преференции. Без разлика дали претпочитате агресивни тактики или одбранбени маневри, постои палуба таму за вас.

Друга одлична карактеристика на Magic 2013 е неговиот систем за индивидуални записи. Овој систем ви овозможува да го следите вашиот напредок со текот на времето со следење на вашите победи и загуби во сите режими на игра. Оваа функција не само што ви помага да ги подобрите вашите вештини, туку и додава елемент на конкуренција меѓу пријателите додека сите се обидуваат да се надминат меѓусебните рекорди.

За оние кои се веќе вешти во магии за празнење, Magic 2013 нуди уште повеќе опции со својата функција за прислушување земја. Оваа функција им овозможува на играчите да изберат на која земја сакаат да допре кога прават магии, давајќи им поголема контрола врз нивната стратегија и тактика.

Но, можеби највозбудливиот аспект на Magic 2013 е неговиот врвен негативец - Никол Болас. Како еден од најмоќните змејови во целиот Мултиверзум, Никол Болас претставува огромен предизвик дури и за највештите патници. За да го победите ќе ви треба сета ваша лукава и стратешка моќ - дали го имате тоа што е потребно?

Генерално, ако барате ангажирана игра која нуди бескрајни часови забава со многу предизвици на патот, тогаш не гледајте подалеку од Magic: The Gathering - Duels Of The Planeswalkers 2013!

Целосни спецификации
Издавач Wizards of the Coast
Страница на издавачи
Датум на издавање 2019-09-19
Датум на додавање 2019-09-19
Категорија Игри
Под категорија Игри со стратегија
Верзија
Барања за ОС Windows
Барања None
Цена
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 30

Comments: