ReportComplete

ReportComplete 2020 r1.1.66

Windows / Deluxe Pixel Limited / 0 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од трошење часови креирање извештаи за крајот на мандатот за вашите студенти? Не гледајте подалеку од ReportComplete, врвниот образовен софтвер дизајниран да го рационализира процесот на пишување извештаи.

Со ReportComplete, можете да уредувате стотици документи истовремено, заштедувајќи ви време и напор. Програмата дури и автоматски ги обработува заменките, менувајќи ги зборовите специфични за полот при копирање и залепување од еден ученик на друг. Само оваа функција може да заштеди часови на мачна работа!

Но, тоа не е сè - ReportComplete има и целосни способности за обработка на текст и никогаш не успорува, дури и кога уредувате илјадници документи во исто време. Дизајниран е специјално за оваа задача и ви овозможува лесно да следите што сте напишале за секој извештај без да се мешате.

Без разлика дали сте самохран наставник или дел од цел училишен систем, ReportComplete има опции достапни за секого. Можете да го купите како самостоен производ за индивидуална употреба или како комплетен пакет за цело училиште.

Па зошто да изберете ReportComplete? Еве само неколку причини:

1. Заштедува време: со способноста да уредува повеќе документи одеднаш и функцијата за автоматска обработка на заменката, ReportComplete им заштедува на наставниците безброј часови во пишувањето извештаи.

2. Пријателски за корисникот: Програмата е лесна за навигација со јасни упатства за тоа како да ги користите нејзините многубројни функции.

3. Приспособливо: можете да ги приспособите вашите извештаи за да одговараат на вашите специфични потреби со приспособливи шаблони и полиња.

4. Ефикасно: Никогаш не грижете се повторно да ја изгубите трагата на она што сте го напишале - со своите можности за следење, ReportComplete осигурува секој студент да добие свој единствен извештај без никакви мешања.

5. Достапно: Без разлика дали го купувате поединечно или како дел од поголем пакет зделка, ReportComplete е достапно решение кое ќе се исплати во заштеденото време и зголемената ефикасност.

Како заклучок, ако барате образовно софтверско решение кое ќе го олесни известувањето на крајот на мандатот полесно од кога било досега, додека заштедува драгоцено време во процесот - не гледајте подалеку од ReportComplete!

Целосни спецификации
Издавач Deluxe Pixel Limited
Страница на издавачи https://deluxepixel.com
Датум на издавање 2019-09-19
Датум на додавање 2019-09-19
Категорија Образовен софтвер
Под категорија Друго
Верзија 2020 r1.1.66
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments: