Wand My Virtual Pet

Wand My Virtual Pet 1.0

Опис

Wand My Virtual Pet е прекрасна игра која ви овозможува да се грижите за вашето сопствено виртуелно милениче. Ова слатко и шармантно стапче е чувствително и сака да јаде вкусна храна, да се бања, да игра игри и да спие. Ќе се забавувате истражувајќи ги сите тајни на животот на вашето домашно милениче додека се грижите за него од утро до вечер.

Со Wand My Virtual Pet, можете да уживате во широк спектар на активности со вашето виртуелно милениче. Можете да го нахраните, да го капете, да си играте со него, па дури и да го легнете кога ќе се измори. Играта содржи различни мини-игри кои ќе ве забавуваат со часови.

Една од најдобрите работи за Wand My Virtual Pet е способноста да се истражат сите локации на Sticks. Виртуелните миленичиња на Stickman чекаат да ги нахраните, галите и измиете. Со оваа игра, добивате пристап до цел свет исполнет со радост, удобност и добри вибрации.

Играта во Wand My Virtual Pet е едноставна, но привлечна. Треба да се погрижите вашето домашно милениче да остане среќно така што ќе го задржите нивото на глад ниско и ќе се погрижите да се одмори доволно секој ден. Исто така, има многу достапни мини-игри кои ви дозволуваат да заработите монети што може да се користат во играта.

Некои од мини-игрите достапни во Wand My Virtual Pet вклучуваат фудбалски игри каде што треба да постигнувате голови против други тимови; кошаркарски игри каде што треба да шутирате обрачи; чистење на ѓубрето во собите; боење автомобили; составување загатки; одгледување цвеќиња; бегање од затвор со стапче - има по нешто за секого!

Графиката во оваа игра е исто така врвна! Боите се светли и живописни што го прави играњето на оваа игра уште попријатно! Звучните ефекти додаваат уште еден слој на потопување во искуството на игра!

Севкупно, ако барате авантура исполнета со забава каде што грижата за виртуелно милениче е во основата, тогаш не гледајте подалеку од Wand My Virtual Pet! Совршено е за секој кој сака животни или само сака нешто ново и возбудливо на својот мобилен уред или компјутерски екран!

Целосни спецификации
Издавач Falco Software
Страница на издавачи http://www.falcoware.com/
Датум на издавање 2019-09-20
Датум на додавање 2019-09-20
Категорија Игри
Под категорија Други игри
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 3

Comments: