Apocalyptic Road Survivors

Apocalyptic Road Survivors 1.0

Опис

Apocalyptic Road Survivors е возбудлива игра која го става на тест вашето време на реакција и брзина. Сместена во суров пост-апокалиптичен свет, оваа игра не е за оние со слабо срце. Непростливиот пејзаж ќе ве предизвикува на секој чекор, а само оние со брзи рефлекси и челични нерви ќе преживеат.

Во Apocalyptic Road Survivors, мора да се движите низ предавничката пустелија исполнета со пречки и опасности. Вашата цел е едноставна: продолжи напред по секоја цена. Но, со секој изминат момент, предизвиците стануваат се поинтензивни и влогот се зголемува.

За да успеете во оваа луда трка со времето, ќе треба да бидете брзи на нозе (или прсти). Можете да го контролирате вашето возило со помош на тастатура или глувче – што и да се чувствувате најудобно за вас. Но, бидете предупредени: дури и најмала грешка може да значи моментална смрт.

Графиките во Apocalyptic Road Survivors се неверојатно реалистични, целосно ве потопуваат во овој опасен свет. Од згради кои се распаѓаат до напуштени возила што го фрлаат пејзажот, секој детал е внимателно направен за да создаде атмосфера на напнатост и очај.

Но, не се работи само за преживување – туку и за натпреварување против други играчи од целиот свет. Со онлајн таблите на водачи што го следат вашиот напредок, можете да видите како се спротивставувате на другите преживеани кои храбро се справиле со овој непростлив терен.

Значи, ако сте подготвени за авантура која ќе го поттикне срцето и ќе ги тестира вашите вештини како никогаш досега, тогаш Apocalyptic Road Survivors е играта за вас. Со својата брза акција и интензивна игра, сигурно ќе ве држи на работ од почеток до крај.

Карактеристики:

- Брзо темпо игра што го тестира вашето време на реакција

- Реална графика која ве потопува во пост-апокалиптичен свет

- Онлајн табли на водачи за да можете да се натпреварувате со други играчи

- Лесни за употреба контроли со помош на тастатура или глувче

Системски барања:

Минимум:

ОС: Windows 7/8/10 (64-битни)

Процесор: Intel Core i3 2GHz или еквивалент

Меморија: 4 GB RAM

Графика: NVIDIA GeForce GTX 660 или еквивалент

Складирање: 2 GB достапен простор

Препорачано:

ОС: Windows 7/8/10 (64-битни)

Процесор: Intel Core i5 3GHz или еквивалент

Меморија: 8 GB RAM

Графика: NVIDIA GeForce GTX 970 или еквивалент

Складирање: 2 GB достапен простор

Целосни спецификации
Издавач Falco Software
Страница на издавачи http://www.falcoware.com/
Датум на издавање 2019-09-20
Датум на додавање 2019-09-20
Категорија Игри
Под категорија Игри со возење
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments: