ApowerUnlock

ApowerUnlock 1.0.1.4

Опис

ApowerUnlock е моќна софтверска алатка која ви овозможува да го отклучите вашиот iPhone или iPad без потреба од лозинка. Без разлика дали сте го заборавиле вашиот Touch ID, ID на лице или Apple ID, оваа алатка може да ви помогне брзо и лесно да го решите проблемот со заклучувањето на екранот.

Со ApowerUnlock, се што треба да направите е да го преземете софтверот на вашиот компјутер и да го поврзете вашиот iOS уред со програмата. Оттаму, едноставно кликнете на копчето „отклучи“ и дозволете ApowerUnlock да ја заврши работата за вас.

Една од клучните карактеристики на ApowerUnlock е неговата способност да отклучува Apple ID. Сепак, важно е да се напомене дека овој режим се применува само за верзии пониски од 11.4 поради ограничувањата на системот iOS. Дополнително, поради неговата посебна функционалност во функцијата за отклучување, од корисниците се бара да купат барем едно време за отклучување за да ја користат програмата за отклучување на екраните на iPhone/iPad или Apple ID.

Но, што го прави ApowerUnlock да се издвојува од другите слични алатки на пазарот? Да разгледаме подетално некои од неговите клучни карактеристики:

1) Лесен за користење интерфејс: Пријателскиот интерфејс им го олеснува користењето на овој софтвер дури и за почетниците без никакви проблеми.

2) Брз и ефикасен: со само еден едноставен клик, ApowerUnlock може брзо да го отклучи екранот на вашиот iPhone/iPad или Apple ID за неколку минути.

3) Безбедни и безбедни: Сите податоци обработени од ApowerUnlock се чуваат безбедни и безбедни во текот на секој чекор од процесот.

4) Широка компатибилност: Овој софтвер поддржува различни iOS уреди, вклучувајќи iPhone (iPhone X/8 Plus/8/7 Plus/7/6s Plus/6s/SE), iPad (iPad Pro/Air 2/Air/mini 4), iPod допир (6-та генерација).

5) Достапни се повеќе режими: покрај отклучувањето на екраните и Apple ID-ите како што е споменато погоре, достапни се и други режими како што се отстранување на лозинката за времето поминато на екранот или ресетирање на оневозможените уреди.

Генерално, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка која може да ви помогне да го отклучите вашиот iPhone/iPad без никакви проблеми, тогаш не гледајте подалеку од ApowerUnlock!

Целосни спецификации
Издавач Apowersoft
Страница на издавачи http://www.apowersoft.com
Датум на издавање 2019-09-25
Датум на додавање 2019-09-24
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Друго
Верзија 1.0.1.4
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена $19.95
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 54

Comments: