War for the Overworld

War for the Overworld

Windows / Brightrock Games / 32 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од играње на истите стари игри со лазење во зандана? Дали сакате да ја преземете контролата и да изградите своја сопствена подземна империја? Не гледајте подалеку од War for the Overworld, врвната игра за управување со занданите.

Во оваа игра, ќе ископате и ќе изградите своја сопствена зандана под надземниот свет. Ќе имате целосна контрола над секој аспект од вашата подземна тврдина, од дизајнирање соби до обука на минијатури. И со широк спектар на стапици и грозоморни потчинети на располагање, можете да создадете навистина ѓаволско дувло.

Но, War for the Overworld не е само изградба на зандана - туку и нејзина одбрана. Како што ја ширите вашата империја, другите играчи ќе се обидат да го нападнат и уништат она што сте го изградиле. Ќе треба да ги искористите сите ваши лукавства и стратегија за да ги држите подалеку.

Една од работите што ја издвојува War for the Overworld од другите игри во неговиот жанр е нејзината верност кон оригиналната ДНК на игрите за управување со занданите. Ова значи дека љубителите на класичните наслови како Dungeon Keeper ќе се чувствуваат како дома со механиката на игра на War for the Overworld.

И ако тоа не беше доволно, War for the Overworld вклучува гласовно дејствување од Ричард Рајдингс - познат како „оригиналниот и најдобар глас на злото“. Рајдингс ги носи неговите гравитаси на секоја линија што ја испорачува, што го прави незаборавен дел од оваа веќе незаборавна игра.

Значи, ако сте подготвени да се соочите со нов предизвик во игрите, преземете ја War for the Overworld денес. Со својата длабока механика за играње, бескрајни опции за прилагодување и иконично гласовно дејствување, сигурно ќе стане една од вашите омилени игри за кратко време!

Целосни спецификации
Издавач Brightrock Games
Страница на издавачи https://brightrockgames.com
Датум на издавање 2019-09-26
Датум на додавање 2019-09-26
Категорија Игри
Под категорија Игри со стратегија
Верзија
Барања за ОС Windows
Барања None
Цена
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 32

Comments: