AV VoizGame

AV VoizGame 6.0.71

Опис

AV VoizGame: Најдобрата алатка за гласовни разговори за онлајн игри за играње улоги

Дали сте уморни од користење на вашиот вистински глас во онлајн игри со улоги? Дали сакате да додадете допир на анонимност на вашето искуство со игри? Не гледајте подалеку од AV VoizGame, специјализираната алатка за говорен разговор дизајнирана специјално за онлајн гејмерите.

Со AV VoizGame, можете да го промените вашиот вистински глас во целосно анонимен глас во која било соба за разговор за игри. Ова значи дека можете да играте различни ликови од храбар херој, до лукав волшебник или дури и убава принцеза. Можете да користите многу чудесни претходно поставени прекари и за машки и за женски или да ги менувате Pitch и Timbre за да создадете свои уникатни гласови за подоцнежна употреба.

Но, тоа не е сè - AV VoizGame е исто така компатибилен со повеќето апликации за разговор, како што се Ventrilo, Teamspeak, Roger Wilco, Yahoo Messenger, MSN и познатите онлајн игри од World of Warcraft до Counter Strike. Ова значи дека без разлика која игра или апликација за разговор ја користите, AV VoizGame ве покрива.

Една од најдобрите работи за AV VoizGame е неговиот стил и карактеристики кои се прифатливи за корисниците. Дури и ако не сте познавачи на технологијата или никогаш претходно не сте користеле менувач на глас, овој софтвер е лесен за навигација и разбирање. Плус, зазема малку простор на дискот, така што корисниците повеќе не треба да се грижат за паѓање на други програми додека играат.

Па зошто да изберете AV VoizGame наместо другите менувачи на глас на пазарот? За почеток, тој е специјално дизајниран за онлајн игри со улоги - што значи дека ги има сите карактеристики што им се потребни на гејмерите без никакви непотребни додатоци. Нуди и висококвалитетни звучни ефекти кои ќе го направат вашето искуство со игри попривлечно од кога било досега.

Но, немојте само да го прифатите нашиот збор за тоа - еве неколку критики од задоволни клиенти:

„Го користам AV Voizgame со години и не би играл RPG без него! Лесниот интерфејс е лесен за користење го прави менувањето на гласот на мојот лик без напор“. - Џон Д., страствен гејмер

„AV Voizgame го направи моето искуство со игри многу подобро! Сакам да можам да се префрлам помеѓу различни гласови во зависност од тоа кој лик го играм“. - Сара Т., секојдневен гејмер

Севкупно, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка која ќе го подобри вашето онлајн искуство со играње улоги како никогаш досега, тогаш не гледајте подалеку од AV Voizgame!

Целосни спецификации
Издавач AVSOFT
Страница на издавачи http://www.audio4fun.com/
Датум на издавање 2019-09-27
Датум на додавање 2019-09-27
Категорија Комуникации
Под категорија Разговор
Верзија 6.0.71
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 49157

Comments: