Drum Loops

Drum Loops 1.0

Опис

Drum Loops е моќна виртуелна машина за тапани која ви овозможува да креирате и репродуцирате сопствена музика на вашиот компјутер. Без разлика дали сте професионален музичар или штотуку почнувате, овој софтвер е совршен за секој кој сака да експериментира со различни ритам и ритми.

Со Drum Loops, можете лесно да креирате свои нумери од тапани користејќи широк спектар на звуци и примероци. Софтверот доаѓа со обемна библиотека на претходно направени јамки и обрасци, како и можност за увоз на сопствени примероци. Ова значи дека можете да ги приспособите вашите траки од тапани за да одговараат на кој било стил или жанр на музика.

Една од најдобрите работи за Drum Loops е колку е лесна за употреба. Интерфејсот е интуитивен и лесен за користење, па дури и ако никогаш претходно не сте користеле виртуелен инструмент, ќе можете да започнете веднаш. Можете да влечете и испуштате циклуси на временската линија, да го прилагодите нивното темпо и јачина на звук, да додавате ефекти како реверб или одложување и многу повеќе.

Но, не дозволувајте нејзината едноставност да ве измами - Drum Loops е исто така неверојатно моќен. Има напредни функции како MIDI мапирање, кое ви овозможува да го контролирате софтверот користејќи надворешен MIDI контролер или тастатура. Ова ви дава уште поголема флексибилност кога станува збор за создавање на свој уникатен звук.

Друга одлична карактеристика на Drum Loops е неговата компатибилност со други софтверски програми. Можете да ја користите како самостојна апликација или да ја интегрирате во вашата омилена работна станица за дигитално аудио (DAW) како Ableton Live или Logic Pro X.

Без разлика дали барате инспирација за нови ритам или сакате да креирате приспособени траки за тапани за вашиот следен проект, Drum Loops има се што ви треба. Со својот интуитивен интерфејс, огромна библиотека со звуци и примероци, напредни функции како MIDI мапирање и компатибилност со други DAW - овој софтвер навистина се издвојува од толпата.

Па зошто да чекаме? Преземете го Drum Loops денес и почнете да правите музика!

Целосни спецификации
Издавач Falco Software
Страница на издавачи http://www.falcoware.com/
Датум на издавање 2019-09-30
Датум на додавање 2019-09-30
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Музички софтвер
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 93

Comments: