Stickman School

Stickman School 1.0

Опис

Stickman School е возбудлива игра која ви овозможува да играте како бунтовен ученик кој е уморен од монотонијата на училишниот живот. Како Stickman, мора да ги најдете вистинските алатки за да избегате од училиште и да избегнете да бидете фатени од наставниците кои сакаат да ве натераат да се вратите во училницата.

Играта содржи прекрасна анимација и графика кои ја оживуваат приказната, заедно со заплетот кој е полн со хумор и духовитост. Ќе се забавувате со часови додека истражувате различни делови од училиштето, барајќи индиции и предмети што ќе ви помогнат во вашата потрага по слобода.

Една од најдобрите работи за училиштето Stickman е неговата пристапност. Оваа игра можете да ја играте во секое време, каде било – без разлика дали сте на пауза за ручек на работа или чекате пријател во кафуле. Совршено е за оние моменти кога ви треба брзо бегство од реалноста.

Но, не дозволувајте нејзината едноставност да ве измами - Училиштето Stickman нуди многу предизвици и пречки на патот. Ќе треба да ја искористите својата памет и стратегија за да ги надмудрите наставниците кои се жешки на вашата патека, а сето тоа избегнувајќи стапици и замки што би можеле да ве вратат на час.

Како дополнителен бонус, училиштето Stickman исто така им помага на играчите да развијат вештини за решавање проблеми и способности за критичко размислување. Со тоа што ги принудува играчите да размислуваат креативно за тоа како можат да избегаат од секое ниво, оваа игра ги охрабрува да им пристапат на проблемите на нови начини - вештини кои можат да се применат и во реални ситуации.

Севкупно, ако барате забавна игра со многу хумор и возбуда, не гледајте подалеку од училиштето Stickman. Со својата привлечна приказна, прекрасната графика и предизвикувачката механика на игра, сигурно ќе ги забавува играчите со часови. Па зошто да не го пробате денес?

Целосни спецификации
Издавач Falco Software
Страница на издавачи http://www.falcoware.com/
Датум на издавање 2019-10-01
Датум на додавање 2019-10-01
Категорија Игри
Под категорија Авантуристички игри
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments: