Stickman College

Stickman College 1.0

Опис

Stickman College е возбудлива игра која ве води во возбудлива авантура низ салите на колеџот. Како студент кој се чувствува заробен во системот, одлучувате да избегате од колеџот и да тргнете на епско патување исполнето со предизвици и пречки.

Ваша задача во колеџот Стикман е да ги отворите кутиите на вашето биро и да ги користите предметите внатре за да ви помогнат да избегате. Ќе треба внимателно да размислите која ставка да ја изберете, бидејќи некои ќе пропаднат, додека други ќе ви помогнат да успеете. Со логика и моќ на мозокот, можете да го надмудрите системот и да се ослободите од селското ропство.

Но, нема да биде лесно - на патот, ќе наидете на непријатели кои не сакаат ништо повеќе освен да ве држат заробени во нивниот свет. Овие непријатели не се какви било непријатели - тие се вистински учители кои се решени да ве научат на информативни лаги наместо да ви помогнат да изградите успешен бизнис.

За да успеете во колеџот Стикман, ќе треба да се борите против овие наставници користејќи ги сите ваши вештини и памет. Анимацијата на играта сигурно ќе ве задоволи со своите живописни бои и привлечни ликови кои го оживуваат овој свет.

Со својата уникатна приказна, предизвикувачка механика на игра и неверојатни визуелни слики, колеџот Stickman сигурно ќе обезбеди часови забава за гејмерите од сите возрасти. Без разлика дали играте сами или со пријателите онлајн, оваа игра нуди бескрајни можности за забава и авантура.

Па зошто да чекаме? Преземете го колеџот Stickman денес од широкиот избор на игри на нашата веб-страница!

Целосни спецификации
Издавач Falco Software
Страница на издавачи http://www.falcoware.com/
Датум на издавање 2019-10-01
Датум на додавање 2019-10-01
Категорија Игри
Под категорија Авантуристички игри
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2

Comments: