Fast Video Player

Fast Video Player 1.0

Опис

Брз видео плеер: Најдобар бесплатен софтвер за видео плеер за Windows

Дали сте уморни од користење видео плеери кои се комплицирани и имаат премногу непотребни функции? Не гледајте подалеку од Fast Video Player, најдобриот бесплатен софтвер за видео плеер за Windows. Со својот едноставен интерфејс и сите потребни алатки, Fast Video Player е совршено решение за сите ваши потреби за репродукција на видео.

Поддржани формати

Брзиот видео плеер ги поддржува сите главни формати на видео датотеки, вклучувајќи MP4, WEBM, AVI, FLV, WMV, MKV, MOV и многу повеќе. Ова значи дека можете да репродуцирате секаков вид видео датотека без да се грижите за проблеми со компатибилноста. Без разлика дали се работи за висококвалитетна 4K или 8K резолуција или видеа со Full HD и HD со брз видео плеер, можете да уживате во сите нив.

Лесен за користење интерфејс

Еден од најважните аспекти на секој софтвер е неговиот кориснички интерфејс. Со едноставниот и интуитивен дизајн на Fast Video Player, дури и почетниците корисници можат лесно да се движат низ апликацијата без никакви тешкотии. Сите потребни алатки достапни во овој софтвер како копче Репродукција/Пауза за започнување/запирање на репродукција на видео датотека; Прескокнете некое второ копче за да скокнете напред/назад во времето; Лизгач за контрола на јачината на звукот за прилагодување на нивото на звук по ваша желба; копче за сликање слики од екранот што овозможува снимање фотографии од внатре видео.

Прилагодливи поставки

Брзиот видео плеер нуди и приспособливи поставки за корисниците да можат да го прилагодат своето искуство според нивните преференции. Можете да ја промените брзината на репродукција ако сакате побрза или побавна репродукција; прилагодете ги нивоата на осветленост/контраст/заситеност доколку е потребно; овозможете/оневозможете преводи според вашите барања.

Напредни карактеристики

Покрај основните карактеристики како репродукција/паузирање/прескокнување/контрола на јачината на звукот/снимање слики од екранот итн., Брзиот видео плеер има и некои напредни функции што го прават да се издвојува од другите слични апликации на пазарот денес:

- Јамка: може да го поставите режимот за вртење така што одреден дел од видеото ќе се повторува постојано додека не се прекине рачно.

- Плејлиста: Создадете плејлисти со повеќе видеа и гледајте ги едно по друго без да мора рачно да го избирате секое.

- Еквилајзер: Прилагодете ги аудио фреквенциите користејќи алатка за еквилајзер вградена во оваа апликација.

- Зумирање/одзумирање: Функцијата за зумирање/одмалување овозможува прилагодување на големината на екранот според вашата желба додека гледате видеа.

Заклучок

Генерално, брзиот видео плеер е одличен избор за секој што бара едноставен, но моќен бесплатен софтвер за видео плеер на платформата Windows. Го поддржува скоро секој популарен формат таму и ги има сите потребни алатки потребни за непречено искуство со репродукција, заедно со некои напредни функции што го прават да се издвојува од другите слични апликации на пазарот денес!

Целосни спецификации
Издавач FastPCTools
Страница на издавачи http://www.fastpctools.com
Датум на издавање 2019-10-02
Датум на додавање 2019-10-02
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео плеери
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 81

Comments: