Normica View Pro

Normica View Pro 2020

Windows / Normica Software / 172 / Целосни спецификации
Опис

Normica View Pro 2020: Врвен софтвер за графички дизајн за HP-GL/2 и RTL гледање и уредување

Normica View Pro е моќен софтвер за графички дизајн кој нуди можности за гледање, уредување и извоз со супериорен квалитет за датотеките HP-GL/2 и RTL. Со своите напредни функции, Normica View Pro е репер во индустријата за професионалци кои бараат прецизни резултати во својата работа.

Покрај неговите исклучителни HP-GL/2 и RTL можности за гледање и уредување, Normica View Pro ви овозможува и прегледување и зачувување на PDF-датотеки со врвен квалитет. Сега можете лесно да зачувувате PDF-датотеки на повеќе страници, како и датотеки заштитени со лозинка. Оваа функција го прави идеална алатка за професионалци кои треба да работат со чувствителни документи.

Normica View Pro поддржува и увоз на битмапи BMP, TIFF, JPEG, PNG формати. Можете да ги извезувате вашите дизајни во одлични PDF/A или EPS формати. Исто така, поддржува извоз на формати на датотеки WMF (Windows Metafile), EMF (Подобрена метадатотека), DWF (Веб формат за цртање), SVG (скалабилна векторска графика), DXF (формат за цртање eXchange), како и битмапи BMP, TIFF, JPEG или PNG.

Со функцијата за печатење/преглед на нацрти на Normica View Pro, можете лесно да ги прегледате вашите дизајни пред да ги испечатите на кој било системски печатач на Windows во која било скала по ваш избор. Можете да зацртате преку мрежа или TCP/IP (Интернет) користејќи RTL RIP (опционално појасно). Оваа функција заштедува време со тоа што ви овозможува да печатите цели цртежи или региони независно од CAD системот пред да се испечатат.

Една од најзначајните предности на користењето на Normica View Pro е тоа што заштедува ресурси додека ја подобрува продуктивноста. Цртежите може да се проверат и коригираат независно од CAD системот пред да се испечатат, што значително ги намалува грешките за време на процесот на печатење. Промената на големината на хартијата, големината на објектот, ширината на боите, редоследот на цртање ротација со Normica View Pro во голема мера го поедноставува прилагодувањето на цртежите за која било намена.

Покрај тоа, Normica View pro може да ја намали големината на датотеката до 50%, што го забрзува времето на исцртување до 200%. Ова значи дека ќе можете да завршите повеќе проекти во пократок период без да го компромитирате квалитетот.

Ефикасните опции за зумирање достапни во овој софтвер овозможуваат брзо постигнување екстремно прецизни резултати додека одржуваат одличен квалитет на сликата во текот на целиот процес. Брзото освежување на екранот гарантира дека нема одложувања при работа на големи проекти што го прави идеална алатка за професионалци на кои им требаат брзи резултати без да ја жртвуваат прецизноста.

Друга голема предност на користењето на Normica view pro е неговата способност да ги подобри сликите со увоз на цртежи на фотографии во CAD-податоци за заплетот што значително го подобрува визуелниот аспект на вашата работа давајќи професионален допир на секој проект што го преземате.

Корисничкиот интерфејс е јасна лесна за употреба документација што го прави лесен дури и ако сте нов во софтверските алатки за графичко дизајнирање; отворањето на повеќе датотеки истовремено никогаш не било полесно благодарение на комфорниот интерфејс на Explorer што го обезбедува овој софтверски пакет

Конечно, транспарентите за поддршка ги прошируваат аналитичките способности обезбедувајќи им на корисниците повеќе опции кога работат на сложени проекти кои бараат ефекти на транспарентност, како што се преклопувања итн.

Генерално, ако барате моќна софтверска алатка за графички дизајн што нуди можности за извоз на уредување на гледање со супериорен квалитет, тогаш не гледајте подалеку од normicaviewpro!

Целосни спецификации
Издавач Normica Software
Страница на издавачи https://www.normica.com/
Датум на издавање 2019-10-02
Датум на додавање 2019-10-02
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија CAD софтвер
Верзија 2020
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 172

Comments: