Funny Creatures

Funny Creatures 2.14

Windows / Astatix Software / 3324 / Целосни спецификации
Опис

Барате забавна и предизвикувачка игра која ќе ве забавува вас и вашите деца со часови? Не гледајте подалеку од Funny Creatures, возбудливата нова игра од нашиот широк избор на софтвер и игри.

Во оваа уникатна игра со загатки, вашата цел е да му помогнете на секое суштество да го најде патот до дома. Но, бидете предупредени: овие суштества се движат само во права линија и не можат да запрат додека не се судрат или со ѕид или со друго суштество. Со 40 лесни нивоа и 40 тешки нивоа за избор, можете да започнете да играте на кое било ниво што го сакате - нема потреба да ги решавате сите загатки една по една.

Но, што ги издвојува Funny Creatures од другите игри со загатки на пазарот? За почеток, има оригинални иновации кои сигурно ќе ги предизвикаат дури и најискусните гејмери. И со интересни нивоа што ќе ја тестираат вашата мозочна моќ на секој чекор, никогаш нема да останете без работи што треба да ги направите во оваа заразна игра.

Па зошто да чекаме? Преземете ги „Смешни суштества“ денес и искусете ја сета мозочна забава за себе! Без разлика дали барате начин да го поминете времето на долги возења со автомобил или само сакате нешто забавно да играте за време на паузата за ручек на работа, оваа возбудлива нова игра сигурно ќе обезбеди часови забава за гејмерите од сите возрасти.

Целосни спецификации
Издавач Astatix Software
Страница на издавачи http://www.astatix.com
Датум на издавање 2019-10-06
Датум на додавање 2019-10-06
Категорија Игри
Под категорија Игри со судоку, крстозбор и мозаик
Верзија 2.14
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 3324

Comments: