Crazy Minesweeper

Crazy Minesweeper 2.22

Windows / Astatix Software / 9390 / Целосни спецификации
Опис

Лудиот миночистач: модерен пресврт на класична игра

Ако барате забавна и предизвикувачка игра за играње, не гледајте подалеку од Crazy Minesweeper. Овој модерен римејк на класичната игра се заснова на оригиналната идеја, но со многу подобрувања и модификации кои ја прават уште повозбудлива.

Играта вклучува два режима: класичен и луд. Во класичен режим, ќе ја играте традиционалната верзија на Minesweeper што ја знаете и ја сакате. Но, во режимот Crazy, работите стануваат малку поинтересни. Оваа сосема нова игра има оригинални правила, вклучувајќи рудници со различни нивоа на моќност кои се движат од 1 до 3.

Но, тоа не е сè - има многу други карактеристики во оваа игра што ја издвојуваат од другите верзии на Minesweeper. На пример, има голема табела за најдобри играчи каде што можете да видите како вашите резултати се споредуваат со другите ширум светот. Можете исто така да гледате статистика за играње за да го следите вашиот напредок со текот на времето.

Покрај овие функции, има многу корисни поставки и опции достапни во Crazy Minesweeper. Можете да го приспособите изгледот на полето за играње со различни теми и бои, да ги прилагодувате звучните ефекти и нивото на јачината на музиката, па дури и да ги менувате кратенките на тастатурата за полесна игра.

Се разбира, во основата на Crazy Minesweeper сè уште се работи за пронаоѓање на сите мини на полето за играње без да се открие ниту една од нив. Позициите на рудниците се секогаш различни, така што секој пат кога ќе играте ќе биде ново незаборавно искуство.

За да успеете во оваа игра потребни се добри вештини за размислување и способност за брзо анализирање на обрасците - но не грижете се ако сте нови во Minesweeper или ви треба помош за да започнете! Достапни се упатства во самиот софтвер, како и онлајн ресурси како форуми каде играчите можат да споделуваат совети и стратегии за успех.

Севкупно, ако барате привлечна игра со загатки која ќе ви го одржува умот остар додека обезбедува часови забава - не гледајте подалеку од Crazy Minesweeper!

Целосни спецификации
Издавач Astatix Software
Страница на издавачи http://www.astatix.com
Датум на издавање 2019-10-07
Датум на додавање 2019-10-07
Категорија Игри
Под категорија Игри со судоку, крстозбор и мозаик
Верзија 2.22
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 9390

Comments: