System Mechanic Ultimate Defense

System Mechanic Ultimate Defense 2.0

Windows / Iolo Technologies / 3426 / Целосни спецификации
Опис

Во денешното дигитално доба, поважно од кога било е да го заштитите вашиот компјутер од безбедносни закани и да ги оптимизирате неговите перформанси. Со зголемената софистицираност на сајбер нападите, може да биде предизвик да се остане во чекор со најновите закани и ранливости. Таму доаѓа System Mechanic Ultimate Defense - сеопфатен пакет на функции за безбедност, приватност и перформанси, сите во еден удобен интерфејс.

System Mechanic Ultimate Defense се надоврзува на основата на System Mechanic, популарен софтвер за оптимизација на компјутери на кој повеќе од две децении му веруваат милиони корисници ширум светот. Додава антивирусни и функции за заштита на податоци во реално време од System Mechanic Pro за да обезбеди целосна заштита од малициозен софтвер, вируси, шпионски софтвер, тројанци и други онлајн закани.

Една од истакнатите карактеристики на System Mechanic Ultimate Defense е заштитата од прелистување на веб. Ги обезбедува вашите онлајн активности со блокирање на малициозни веб-локации и спречување на напади на фишинг кои се обидуваат да ги украдат вашите лични информации како што се лозинки или податоци за кредитна картичка. Оваа функција вклучува и можности за блокирање реклами што ги елиминираат досадните скокачки реклами додека прелистувате.

Друга клучна карактеристика е управувањето со лозинка што ви овозможува безбедно да ги складирате сите ваши ингеренции за најавување на едно место. Веќе не мора да запомнувате повеќе лозинки за различни сметки бидејќи оваа функција автоматски ги пополнува за вас кога е потребно.

System Mechanic Ultimate Defense, исто така, вклучува отстранување на малициозен софтвер по барање, што ви овозможува да го скенирате вашиот систем за какви било потенцијални закани во секое време. Ова осигурува дека сите малициозни софтвери или датотеки се откриени и отстранети пред да предизвикаат штета.

Покрај овие безбедносни карактеристики, System Mechanic Ultimate Defense ги оптимизира и перформансите на вашиот компјутер со отстранување на непотребни датотеки, оптимизирање на поставките за интернет и подобрување на времето на стартување. Ова резултира со побрзо време на подигање и подобрена севкупна реакција на системот.

Генерално, System Mechanic Ultimate Defense е се-во-едно решение за секој што бара сеопфатна безбедносна заштита во комбинација со моќни алатки за оптимизација на компјутер. Неговиот интуитивен интерфејс го олеснува дури и за почетниците, додека напредните корисници ќе ги ценат неговите приспособливи опции што им овозможуваат поголема контрола врз поставките на нивниот систем.

Без разлика дали сте загрижени за заштита на чувствителните податоци или едноставно сакате побрзо компјутерско искуство без да се грижите за безбедносните проблеми - System Mechanic Ultimate Defense ве покрива!

Целосни спецификации
Издавач Iolo Technologies
Страница на издавачи http://www.iolo.com
Датум на издавање 2019-10-07
Датум на додавање 2019-10-07
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Апартмани за софтвер за безбедност на Интернет
Верзија 2.0
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена $39.95
Преземања неделно 4
Вкупно преземања 3426

Comments: