Active@ Password Changer

Active@ Password Changer 10.0

Windows / Active Data Recovery Software / 175348 / Целосни спецификации
Опис

Active@ Password Changer е моќен безбедносен софтвер дизајниран да им помогне на корисниците да ги ресетираат локалните администраторски и кориснички лозинки на различни верзии на Windows, вклучувајќи ги 8, 7, Vista, XP, 2000 и Windows серверските платформи: 2012, 2008, 2003 и 2000 година. Овој софтвер е суштинска алатка за секој кој ја заборавил или изгубил администраторската лозинка и треба да го врати пристапот до својот систем без да мора повторно да го инсталира или конфигурира оперативниот систем.

Една од клучните карактеристики на Active@ Password Changer е неговата способност автоматски да ги открива и прикажува сите датотеки SAM (Бази на податоци за безбедност на Microsoft). Ова значи дека корисниците можат брзо да ја идентификуваат соодветната датотека што треба да ја изменат за да ја ресетираат лозинката. Дополнително, сега е достапно рачното избирање на датотеки SAM за оние кои претпочитаат попрактичен пристап.

Друга важна карактеристика на Active@ Password Changer е неговата поддршка и за стиловите на партиционирање на дискови MBR и GPT. Ова осигурува дека корисниците можат да го користат овој софтвер без оглед на тоа како е поделен нивниот хард диск. Понатаму, тој поддржува широк опсег на датотечни системи вклучувајќи FAT, exFAT, NTFS и HFS+.

Active@ Password Changer, исто така, поддржува различни типови на дискови, вклучувајќи IDE SATA eSATA USB SSD SCSI дискови и RAID. Ова го прави неверојатно разноврсна алатка која може да се користи на речиси секој тип на компјутерски систем.

За оние кои користат постари оперативни системи како што се MS-DOS или верзии на Windows како Windows 95 /98/ME, достапни се специфични верзии кои се грижат специјално за овие системи.

Крајниот пакет вклучува Active@ LiveCD базиран на Linux, кој ви овозможува да се подигнете на најновите безбедни системи за подигање x86 и x64 UEFI! Со овој софтверски пакет кој ви е на располагање, ќе можете да се најавите како администратор или одреден корисник со празна лозинка за кратко време!

Како заклучок, Active@ Password Changer нуди неспоредлива флексибилност кога станува збор за ресетирање лозинки на вашиот компјутерски систем. Неговата компатибилност со широк опсег со различни оперативни системи, типови на дискови, формати на датотеки го прави единствено решение за секој што бара сигурен безбедносен софтвер.

Целосни спецификации
Издавач Active Data Recovery Software
Страница на издавачи http://www.ntfs.com/products.htm
Датум на издавање 2019-10-08
Датум на додавање 2019-10-08
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Менаџери за лозинки
Верзија 10.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 20
Вкупно преземања 175348

Comments: