Edraw Infographic

Edraw Infographic 8.7.5

Опис

Edraw Infographic: Врвен софтвер за графички дизајн за професионалци

Дали барате моќен и интуитивен софтвер за графички дизајн кој може да ви помогне да креирате прекрасни инфографици, флаери, постери, брошури, банери, картички, презентации и е-книги? Не гледајте подалеку од Edraw Infographic – врвното решение за сите ваши потреби за графички дизајн.

Со софтверот Edraw Infographic на вашите прсти, можете лесно да цртате и уредувате инфографици како професионалец. За разлика од онлајн програмите на кои им треба време за вчитување симболи и графички елементи, софтверот за инфографик Edraw ви овозможува да цртате инфографици офлајн. Ова значи дека можете да работите на вашите дизајни без да се грижите за интернет конекција или бавно време на вчитување.

Но, она што го издвојува Edraw Infographic од другите софтвери за графички дизајн се неговите неверојатно моќни функции за правење високо персонализирани инфографици. Без разлика дали креирате инфографик за деловна или лична употреба, овој софтвер има се што ви е потребно за да се истакне.

Приспособливи графикони со жолти рачки

Една од најимпресивните карактеристики на Edraw Infographic се нејзините приспособливи графикони. Повеќето елементи на графиконот достапни на веб се статични и не можат да ја покажат точната вредност што ви треба. Сепак, со приспособливата карактеристика на графиконите на Edraw преку „жолти рачки“, корисниците можат да ги менуваат вредностите со едноставно влечење на овие рачки - што го прави многу едноставно создавањето точни графикони.

Софтверот нуди пристап до широк спектар на типови графикони, како што се дијаграм со пити, столбест дијаграм, линиски дијаграм, пајакови дијаграми, меурчиња на графикони, меѓу другото. Со овие опции што ви се на располагање, имате целосна контрола врз тоа како вашите податоци се претставени во лесно разбирлив формат.

Интуитивен интерфејс

Edraw Infographic може да се пофали со интуитивен интерфејс што го олеснува користењето дури и ако не сте запознаени со алатките за графички дизајн. Корисничкиот интерфејс им овозможува на корисниците да влечат и пуштаат облици на нивното платно, истовремено обезбедувајќи пристап до различни шаблони и теми кои го олеснуваат дизајнирањето од кога било досега.

Покрај тоа, интерфејсот обезбедува копчиња за брз пристап кои им овозможуваат на корисниците брзо да додаваат текстуални полиња, слики, симболи и други елементи без да мора да се движат низ повеќе менија или алатници - заштедувајќи време во процесот!

Моќни алатки за уредување

Покрај неговиот интуитивен интерфејс, алатките за уредување обезбедени од Edraw Infographic се второстепени во споредба со другите алатки за графички дизајн достапни денес. Алатките за уредување вклучуваат:

1) Широк опсег на форми засновани на вектор: Корисниците имаат пристап до илјадници форми базирани на вектори кои можат да ги приспособат според нивните преференци. Оваа функција обезбедува висококвалитетен излез без оглед на тоа колку зумирање/намалување прави на нивните дизајни.

2) Приспособливи шаблони: Со стотици приспособливи шаблони достапни, не треба да се грижите секој пат да започнете од нула.

3) Напредни опции за форматирање: Корисниците имаат целосна контрола врз големината на фонтот, бојата, стилот на границата и многу повеќе.

4) Карактеристики за соработка: Можете да споделувате датотеки директно во рамките на програмата, правејќи ја соработката помеѓу членовите на тимот беспрекорна.

Компатибилност и интеграција

Инфографикот Edraw поддржува повеќе формати на датотеки, вклучувајќи PDF, PNG, JPG, BMP, GIF, TIFF, SVG, EPS, VSDX, меѓу другите. уреди. Дополнително, беспрекорно се интегрира со апликациите на Microsoft Office, како што се Word, PPT и Excel, што го олеснува инкорпорирањето на графика во документи, презентации и табели.

Заклучок

In conclusion, ifyou're looking for a powerful yet user-friendly graphic design toolthat will helpyou create stunninginfographics,flyers,brochures,cards,presentations,e-booksand more look no furtherthanEdrwaInfograhic.Withitsintuitiveinterface,powerfuleditingtoolsandcompatibilitywithmultiplefileformats,thissoftwareisguaranteedtomeetyourgraphicdesignneedsregardlessyourlevelofexpertiseinthisfield.So why wait? Симни сега!

Целосни спецификации
Издавач EDrawSoft
Страница на издавачи http://www.edrawsoft.com
Датум на издавање 2019-10-10
Датум на додавање 2019-10-10
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Софтвер за објавување работна површина
Верзија 8.7.5
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 713

Comments: