RFFlow

RFFlow 5.06.5

Windows / RFF Electronics / 97158 / Целосни спецификации
Опис

RFFlow е моќен деловен софтвер кој им овозможува на корисниците да креираат широк спектар на дијаграми на текови, организациски графикони и дијаграми за образование, бизнис и индустрија. Со над 1600 форми внимателно организирани во матрици дизајнирани за специфични задачи, RFFlow е идеална програма за секој што сака брзо и лесно да креира графикони со професионален изглед.

Една од истакнатите карактеристики на RFFlow е неговата леснотија на користење. Цртањето и уредувањето на графиконите со RFFlow е едноставно - само повлечете форма од матрицата на вашата табела. Формите во RFFlow автоматски ќе се проценуваат околу вашиот текст, што ќе го олесни создавањето визуелно привлечни дијаграми без да се трошат часови за дотерување на секој поединечен елемент.

Покрај интуитивниот интерфејс, RFFlow вклучува и список на матрици што може да се прошири што ви овозможува брзо да ја пронајдете матрицата или обликот што ви треба. Секоја форма има совет за алатка која го прикажува нејзиното име или опис, што го олеснува идентификувањето на вистинскиот елемент за вашата табела.

RFFlow вклучува матрици за објекти за ревизија, загради, дијаграми причинско-последични (рибни коски), дизајн на компјутер/мрежа, графикони за CPM, дијаграми за криминални истраги, дијаграми за проток на податоци, дефиниции за бази на податоци и многу повеќе. Без разлика дали креирате организациона шема или дизајнирате сложен мрежен дијаграм, RFFlow има се што ви треба.

Но, што ако не можете да ја пронајдете вистинската форма во една од претходно изработените матрици на RFFlow? Нема проблем - со приспособената функција за матрици на RFFlow, можете лесно да креирате свои сопствени матрици само со облици и линии што ви се потребни. Можете да внесувате битмапи и слики од клип-арт од датотеки или од таблата со исечоци и да ги додавате во прилагодена матрица. Можете исто така да цртате свои сопствени облици во RFF, едноставно со користење на алатките за цртање обезбедени од софтверот.

Внесувањето на текст во Rffflow е едноставно како пишување во кој било процесор на текст; не треба да се грижите за проблемите со форматирањето. , овозможувајќи им на корисниците уште полесно да започнат со оваа моќна алатка.

Another great featureofRffflowisthatitallowsyoutosaveyourchartsinGIF,JPEG,andHTMLformatsforuseonwebsites.Thismeansyoucaneasilyshareyourworkwithothersbyuploadingittothepublicdomainorsharingitprivatelywithcolleaguesorsupervisors.ThisfeaturemakesRffflowanidealtoolforeducators,businessprofessionals,andanyoneelsewhoneedstocreateprofessional-lookingdiagramswithoutspendinghourslearningcomplicatedsoftwarepackages.

Overall,Rffflowisauser-friendlybusinesssoftwarethatprovidesuserswithallthetoolsneededtocreateprofessional-lookingdiagramsquicklyandeasily.Withitsintuitiveinterface,customstencilfeature,andwidevarietyofpre-builtstencils,Rffflownotonlysavesusersvaluabletimebutalsomakesiteasytosharetheirworkwithothers.Thetechnicalsupportprovidedbythissoftwareisfreeandunlimited,makingiteveneasiertostartusingthispowerfulbusinesssoftwaretoday!

Целосни спецификации
Издавач RFF Electronics
Страница на издавачи https://www.rff.com/
Датум на издавање 2019-10-10
Датум на додавање 2019-10-10
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за презентација
Верзија 5.06.5
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 97158

Comments: