Mysteries Of The Secret Gallery

Mysteries Of The Secret Gallery 1.0

Опис

Мистериите на тајната галерија - класична игра со скриени предмети

Ако сте љубители на жанрот Hidden Object, тогаш Mysteries Of The Secret Gallery е игра која едноставно не можете да ја пропуштите. Овој класичен претставник на жанрот се одликува со прекрасна графика и пријатна музика која ќе ве потопи во неговиот мистериозен свет.

Во оваа игра, дојдовте во Тајната галерија на чудни слики, каде што се скриени разни предмети. Ваша задача е да ги пронајдете овие предмети и да ја завршите играта. Но, има повеќе од само пронаоѓање предмети - по завршувањето на Тајната галерија, информациите за сликите ќе бидат откриени.

Играта е едноставна, но зависна - барајте скриени предмети во секоја сцена со кликнување на нив со глувчето. Ќе треба да бидете брзи и внимателни бидејќи некои предмети се добро скриени или маскирани во сценографијата. Ако заглавите, не грижете се - има систем за навестување што ќе ви помогне да ве води кон вашата следна цел.

Една од истакнатите карактеристики на Mysteries Of The Secret Gallery е нејзината неверојатна визуелност. Секоја сцена е прекрасно направена со сложени детали што прават да се чувствува како вистинска уметничка галерија. Од антички артефакти до модерни ремек-дела, секоја слика има своја уникатна приказна која чека да биде откриена.

Но, не се работи само за изгледот - Mysteries Of The Secret Gallery може да се пофали и со импресивна саундтрак која совршено ја надополнува нејзината визуелност. Од прогонувачки мелодии до оптимистички мелодии, секоја песна го поставува расположението за секоја сцена и додава уште еден слој на потопување во оваа веќе волшебна игра.

Контролите се едноставни и интуитивни - користете го глувчето за да кликнете на објекти или да комуницирате со менијата. Исто така, достапни се некои практични кратенки на тастатурата, како што се F4 за режим на екран или F9 за сликање слики од екранот.

Севкупно, Mysteries Of The Secret Gallery е одличен пример за тоа што ги прави игрите со скриени објекти толку популарни меѓу гејмерите ширум светот: ангажираната механика на игра во комбинација со неверојатни визуелни слики и дизајн на звук создаваат извонредно искуство што ги тера играчите да се враќаат повеќе време по време.

Значи, ако барате нова авантура со скриен објект или едноставно сакате нешто забавно и релаксирачко да играте за време на вашиот прекин, пробајте го Mysteries Of The Secret Gallery денес!

Целосни спецификации
Издавач Falco Software
Страница на издавачи http://www.falcoware.com/
Датум на издавање 2019-10-11
Датум на додавање 2019-10-10
Категорија Игри
Под категорија Авантуристички игри
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments: