JRiver Media Center

JRiver Media Center 28.0

Опис

JRiver Media Center е висококвалитетно медиумско решение кое нуди широк опсег на функции за организирање, репродукција и означување на сите видови медиумски датотеки. Овој софтвер е дизајниран да ги задоволи потребите на корисниците со големи библиотеки на кои им е потребна моќна алатка за управување со нивната медиумска колекција.

Со JRiver Media Center, можете лесно да ги рипувате и запалите вашите омилени музички нумери, како и да ги сервирате на уредите Xbox, PS3, UPnP, DLNA, TiVo. Софтверот поддржува и звук со квалитет на аудиофил со DSD и madVR технологија. Дополнително, тој е опремен со режим на десет нозе и функционалност со далечински управувач за лесна навигација на HD ТВ екраните.

Една од најзабележителните карактеристики на JRiver Media Center е неговите приспособливи прегледи на медиумите кои ви дозволуваат да го персонализирате вашето искуство според вашите преференции. Можете да изберете од три интерфејси со обезличување или да креирате свои визуелизации користејќи ја функцијата Visualization Studio. Студиото DSP исто така ви овозможува да ја персонализирате околината за слушање со прилагодување на различни поставки за звук.

Софтверот вклучува Media Scheduler кој овозможува режим на мирување и функции за аларм, а истовремено овозможува и снимање на HD ТВ во реално време. Исто така, има вграден уредувач на медиуми за уредување звучни датотеки и паметни списоци врз основа на правила за автоматско креирање плејлисти.

JRiver Media Center поддржува повеќе од 90 различни формати на датотеки, вклучувајќи iPod и камери додека беспрекорно се интегрира со популарните платформи за социјални медиуми како што се Facebook, Flickr, Audible Amazon MP3 Google YouTube Wikipedia Hulu Last.FM Twitter меѓу другите. Има дури и функционалност за пребарување на насловни дела за да можете лесно да најдете уметнички дела од албумот за вашата музичка колекција.

Уникатните прикази на прелистување во JRiver Media Center го олеснуваат брзото пребарување низ големите колекции, а сепак обезбедуваат моќни опции за репродукција како што се креирање плејлисти со влечење и спуштање или интеграција на студиото означување, што го прави организирањето датотеки едноставно, но ефективно.

Конечно, овој софтвер е опремен со интегриран етикета за ЦД заедно со поддршка за бази на податоци за ЦД/ДВД што го олеснува следењето на сите ваши физички дискови на едно место додека поддржува популарни рачни плеери како Sony PSP или PlaysForSure уреди за да можете да ја земате вашата музика во движење без никаква мака!

Како заклучок, JRiver Media Center е одличен избор доколку барате сеопфатно решение кое нуди сè, од можности за висококвалитетна репродукција на аудио алатки за организација приземно - сето тоа спакувано во еден кориснички пакет!

Целосни спецификации
Издавач JRiver
Страница на издавачи http://www.jriver.com/company.html
Датум на издавање 2021-08-18
Датум на додавање 2021-08-18
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Медиа плеери
Верзија 28.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 7871

Comments: