Batch And Print Premium Law Edition 2019

Batch And Print Premium Law Edition 2019 12.01

Windows / Traction Software / 48 / Целосни спецификации
Опис

Batch & Print Premium Law Edition 2019 е моќна софтверска алатка дизајнирана за групирање на документи како списоци што можат да се задржат, кои можат автоматски да се испечатат во редоследот на документи по ваш избор. Овој софтвер е идеален за адвокатски канцеларии и други организации кои треба да обработуваат и печатат повеќе документи во исто време.

Со Batch & Print Premium Law Edition, можете лесно да ги печатите сите датотеки, вклучувајќи ги и е-пошта-датотеките MSG, EML, PST Архивски датотеки со прилози. Исто така, поддржува е-пошта во е-пошта, датотеки zip/rar/7z во точна низа со опции за банери/сепаратор за печатење надвор од кутијата, без потреба од поставување.

Оваа верзија на Batch & Print е претходно конфигурирана специјално за правни фирми и други правни организации. Работи беспрекорно со DM системи интегрирани во MS Word, како што е OpenText eDocs и е целосно Citrix компатибилен за дистрибуција во компанија.

Сите придружни документи за печатење на школка се поддржани од овој софтвер, вклучувајќи PDF, документи MS Word, HTML страници, текстуални датотеки, формати на слики како JPEG и GIF, како и табели на Excel и презентации на PowerPoint. Дополнително, вклучени се сите додатоци за типови на датотеки што ви овозможуваат да поставите специјални функции за одредени типови датотеки како што се опсегот на страници за печатење PDF или да изберете извор на хартија по големина без да мора да инсталирате или да плаќате за ништо дополнително.

Верзијата Premium Law Edition содржи обработка со повеќе јадра и печатење со повеќе нишки на типови датотеки: pdf, spl (Windows spool), tiff (формат на датотека со ознака со слика), jpeg (заедничка група за фотографски експерти), gif (формат за размена на графики), . ps (PostScript),. pcl (јазик на команди за печатач),. bmp (Формат на датотека на слика Bitmap),. wmf (Windows Metafile) ,. nef/.crw/.cr2/.png итн., што го прави идеален за печатење во големи размери. Сите други типови датотеки сè уште се поддржани, но се печатат со една нишка.

Batch & Print Premium Law Edition го користеа илјадници задоволни клиенти ширум светот, вклучително и некои од најголемите печатарски организации како Xerox, Ricoh HP и Cannon кои го користат нашиот пакет Batch & Print како прв избор решение за сериско печатење.

Ве молиме имајте предвид дека поврзан софтвер е потребен за печатење специфични типови документи; Microsoft Word е потребен за печатење на документи word.doc/docx додека Adobe Reader е потребен за печатење PDF-датотеки по стандардна конфигурација. Microsoft Outlook мора да биде инсталиран на вашиот систем ако сакате да ја користите способноста на овој софтвер за сериско печатење на PST-датотеки.

Како заклучок: ако барате ефикасен начин да управувате со потребите за печатење документи додека заштедувате време и пари на трошоците за рачна работна сила, тогаш не гледајте подалеку од Batch And Print Premium Law Edition 2019! Со своите напредни функции, како што се способностите за обработка со повеќе јадра, заедно со поддршката од некои од најголемите имиња во индустријата - Xerox, Ricoh HP и Cannon - денес нема подобра опција!

Целосни спецификации
Издавач Traction Software
Страница на издавачи http://www.traction-software.co.uk
Датум на издавање 2019-10-14
Датум на додавање 2019-10-13
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за печатач
Верзија 12.01
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 48

Comments: