Wise Program Uninstaller

Wise Program Uninstaller 2.36.140

Windows / WiseCleaner / 1022725 / Целосни спецификации
Опис

Wise Program Uninstaller: Крајното решение за деинсталирање програми

Дали сте уморни од нередот на вашиот компјутер? Дали сакате да ги отстраните несаканите програми и да ослободите простор на вашиот хард диск? Ако е така, Wise Program Uninstaller е совршено решение за вас. Овој бесплатен софтвер е алтернатива за деинсталирање на програми на Windows и други отстранувачи на платени софтвери. Со неговите карактеристики „безбедно деинсталирање“ и „Програми за поправка“, можете да ги отстранувате или поправате програмите како што тоа го прави Windows.

Wise Program Uninstaller е моќна алатка која ви помага да ги деинсталирате вашите несакани програми или насилно да ја деинсталирате програмата што не можете да ја деинсталирате преку Windows или други програми. Покрај тоа, ги отстранува и преостанатите записи што може да ве излудат. Многу очекуваниот Wise Program Uninstaller има многу атрактивни предности како што е лесен за користење, едноставен, но елегантен GUI итн., но најмногу од сè, тој е компатибилен со Win 8 и бесплатен.

Карактеристики:

1. Безбедно деинсталирање: кога програмата се деинсталира со безбедниот режим на Wise Program Uninstaller, таа автоматски ќе создаде точка за враќање на системот пред да отстрани која било датотека од вашиот компјутер. Ова осигурува дека ако нешто тргне наопаку во текот на процесот, можете лесно да се вратите во претходната состојба.

2. Програми за поправка: Понекогаш кога некоја програма не работи правилно по инсталацијата поради исчезнати датотеки или записи во регистарот, функцијата за поправка на Wise Program Uninstaller ни доаѓа. Ги поправа оние датотеки што недостасуваат или записите во регистарот, така што програмата повторно работи совршено добро.

3. Присилно деинсталирање: кога некои тврдоглави програми одбиваат да бидат деинсталирани со нормални средства (Windows Add/Remove Programs), оваа одлика е многу корисна бидејќи ги принудува да излезат од вашиот систем без да остави никакви траги зад себе.

4. Отстранување на серии: можете да изберете повеќе програми одеднаш и да ги отстраните сите заедно со само еден клик користејќи ја оваа функција.

5. Преостанат чистач: Откако ќе ја отстраните програмата од вашиот компјутер користејќи традиционални методи како Додај/отстрани програми во контролниот панел или влечење на нејзината папка во корпата за отпадоци; сè уште има некои преостанати датотеки/папки/клучеви во регистарот поврзани со таа конкретна апликација кои може да предизвикаат проблеми подоцна ако не се отстранат правилно; оваа функција се грижи и за оние остатоци!

6.Лесен за користење интерфејс: Интерфејсот на Wise Program Uninstaller е многу лесен за користење и лесен за навигација дури и за почетници кои никогаш претходно не користеле таков софтвер.

Придобивки:

1. Бесплатна алтернатива за отстранување на софтвер со платен софтвер - За разлика од другите платени отстранувачи на софтвер достапни на пазарот денес; Wise Program Uninstaller нуди слични карактеристики без никаква цена! Па зошто да плаќате кога има нешто подобро достапно бесплатно?

2. Заштедува време и напор - со функцијата за отстранување на серии; корисниците можат да заштедат време со избирање повеќе апликации одеднаш наместо поединечно да ја отстрануваат секоја одделно, што би одзело повеќе време отколку што е потребно!

3.Автоматски создава точка за враќање на системот - Пред да направите какви било промени на вашиот систем; Wise Program создава автоматска точка за обновување, па ако нешто тргне наопаку за време на процесот на инсталација/деинсталација, тогаш корисниците имаат можност лесно да се вратат назад без губење податоци!

4. Лесно ги отстранува тврдоглавите апликации - Некои апликации се доволно тврдоглави за да не се отстранат преку традиционални методи како Додај/Отстрани програми во контролниот панел итн.; но со опцијата за принудно отстранување достапна во оваа алатка, корисниците повеќе не треба да се грижат за ваквите проблеми!

Заклучок:

In conclusion,WiseProgramUnistallerisoneofthebestsoftwareuninstallationtoolsavailableinmarkettoday.Itsfeaturesaresimilartootherpaidsoftwareuninstallersbutitsoffersalltheseatnocost.Wiseprogramunistallerissafe,reliable,andeasytouse.Thesoftwarecreatesasystemrestorepointbeforemakinganychangesandremovesstubbornapplicationswithforcedremovaloption.Userscanalsorepairprogramsiftheyarenotworkingproperlyduetomissingfilesorregistryentries.Wiseprogramunistallerisanexcellenttoolforanyonewhohasalotofprogramstouninstallfromtheircomputerandwantstosavevaluabletimeandeaseupthespaceontheirharddrive.So,giveittrytodayandexperienceitsbenefitsforyourself!

Преглед

Деинсталирањето на надуените програми и апликациите што ги тераат процесите е еден од најкритичните начини за одржување на брзи перформанси на вашиот систем. За жал, вградениот деинсталатор на Windows е ограничен кога станува збор за отстранување на преостанатите датотеки и остатоци.

Wise Program Uninstaller го зазема високо ниво како алтернативно решение. Кога за прв пат ќе ја вклучите програмата, ќе бидете пречекани со некои основни опции и метрика. Долната лента за статус ви овозможува да знаете колку активни програми се инсталирани и колку простор е окупиран. Постојат два главни пристапи за деинсталирање: безбедно и принудно.

Безбедното деинсталирање ве води низ стандардниот процес на деинсталирање и ви дава можност да ги отстраните сите поврзани датотеки, папки и записи во регистарот. Присилните деинсталации се користат повеќе за случаи кога програмите се потврдоглави да се отстранат. Wise Program Uninstaller, исто така, нуди опција за поправка на неисправни инсталации, иако повторното инсталирање веројатно би добило постабилни резултати.

Интерфејсот е прилично чист: не е премногу натрупан и нема непотребни функции или копчиња. Една дополнителна карактеристика што ја ценевме беше можноста да се оди директно до уредникот на регистарот за секоја инсталирана програма со десен клик на инсталираната ставка. Исто така, поставено е навидум случајно копче „ми се допаѓа“, кое, да бидам искрен, можеме само да замислиме дека многу мала публика го користи за јавно да ја изрази својата наклонетост кон некоја системска алатка. Но, еј, што и да плови на вашиот брод.

Wise Program Uninstaller е слаба и средна машина за чистење. Дефинитивно го претпочитаме во однос на контролната табла на залихите на Windows и дефинитивно го препорачуваме за секој што често одржува компјутер.

Целосни спецификации
Издавач WiseCleaner
Страница на издавачи http://www.wisecleaner.com
Датум на издавање 2019-10-18
Датум на додавање 2019-10-18
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Деинсталатори
Верзија 2.36.140
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 13
Вкупно преземања 1022725

Comments: