EF Duplicate MP3 Finder Portable (64-bit)

EF Duplicate MP3 Finder Portable (64-bit) 20.07

Опис

EF Duplicate MP3 Finder Portable (64-битен) е моќен софтвер кој ви помага да пронајдете и отстраните дупликат аудио датотеки со исти или слични својства. Овој софтвер е дизајниран да заштеди простор за складирање на вашиот компјутер или сервер со идентификување и отстранување на дупликат аудио датотеки.

EF Duplicate MP3 Finder ги анализира информациите за изведувачот и насловот од ID-ознаките содржани во аудиодатотеките и ги споредува со соодветните записи во другите датотеки. Ако оваа информација не е присутна, таа се обидува да ја протолкува од имињата на датотеките ако е можно. Може да се приспособите поединечно ако барате точни измами или слични датотеки. На овој начин, можно е да се идентификуваат слично насловени песни со помали разлики.

Овој софтвер поддржува различни аудио формати како што се MP3, iTunes, Ogg/Vorbis, FLAC и WMA. EF Duplicate MP3 Finder изгледа по желба во повеќе дискови или повеќе патеки за измами и повторувања во подпапки. Папките може да се исклучат од пребарувањето, а различните филтри овозможуваат намерно ограничување на бројот на резултати според датумот на датотеката или големината на датотеката.

Често користените опции за пребарување може да се зачуваат како претходно поставени, а потоа повторно во секое време, што ја забрзува постапката за пребарување. Исто така, важните системски папки може да се исклучат од пребарувањето, така што системските датотеки не се ни ракуваат, т.е. бекап на Windows.

По заклучувањето на барањето за пребарување, EF Duplicate MP3 Finder ги прикажува сите дупликати пронајдени во јасна полихромна листа пронајдена според избраните критериуми пред да започне пребарувањето. Претставувањето во боја овозможува едноставно интуитивно препознавање на слични датотеки; сега можете да одлучите што би сакале да правите со нив.

EF Duplicate MP3 Finder поддржува функции како што се бришење, копирање подвижни записи за преименување меѓу другите; алтернативно зачувување на листи со дупликати пронајдени за подоцнежни формати за обработка, исто така е поддржан и обичен текст HTML CSV.

Како заклучок: EF Duplicate MP3 Finder Portable (64-битен) е одлична алатка која ви помага ефикасно да управувате со вашата музичка библиотека со брзо идентификување на дупликат песни додека заштедувате вреден простор за складирање на вашиот компјутер или сервер без да се загрози квалитетот на излезот на звукот!

Целосни спецификации
Издавач EFSoftware
Страница на издавачи http://www.efsoftware.com/mr/e.htm
Датум на издавање 2020-07-15
Датум на додавање 2020-07-15
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за управување со музика
Верзија 20.07
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 258

Comments: