EF Duplicate MP3 Finder

EF Duplicate MP3 Finder 20.07

Опис

EF Duplicate MP3 Finder: Крајното решение за отстранување на дупликати аудио датотеки

Дали сте уморни да имате повеќе копии од иста аудио датотека на вашиот компјутер или сервер? Дали сакате да ослободите простор за складирање и да ја организирате вашата музичка колекција? Не гледајте подалеку од EF Duplicate MP3 Finder.

Оваа моќна програма е дизајнирана да ви помогне лесно да пронајдете и отстраните дупликат аудио датотеки. Без разлика дали имате повеќе верзии на иста песна или слични песни со малку различни наслови, EF Duplicate MP3 Finder може да ги идентификува и елиминира брзо и ефикасно.

Една од клучните карактеристики на овој софтвер е неговата способност да ги анализира информациите за изведувачот и насловот од ознаките за идентификација содржани во аудио датотеките. Ги споредува овие информации со соодветни записи во други датотеки, помагајќи да се идентификуваат дупликатите дури и ако имаат различни имиња на датотеки. И доколку е потребно, може да ги толкува овие информации и од имињата на датотеките.

EF Duplicate MP3 Finder поддржува широк опсег на аудио формати, вклучувајќи MP3, iTunes, Ogg/Vorbis, FLAC и WMA. Може да бара дупликати низ повеќе дискови или патеки и да се повторува низ потпапки по потреба. Можете исто така да исклучите одредени папки од пребарувањето користејќи различни филтри врз основа на датумот или големината на датотеката.

Програмата нуди различни опции за пребарување кои може да се зачуваат како претходно поставени за понатамошна употреба. И штом ќе идентификува дупликат датотеки, ги прикажува во јасна полихромна листа што го олеснува препознавањето слични песни на прв поглед.

Оттаму, имате неколку опции за справување со овие дупликати. Можете да ги избришете целосно или да ги копирате/преместувате/преименувате по потреба. Или можете да ја зачувате листата за подоцнежна обработка во формат HTML, CSV или обичен текст.

Генерално, EF Duplicate MP3 Finder е суштинска алатка за секој што сака да ја одржува својата музичка колекција организирана и ослободена од непотребни нередови. Со својот интуитивен интерфејс и моќните функции, сигурно ќе стане ваше најдобро решение за управување со дупликат аудио датотеки на вашиот компјутер или сервер.

Клучни карактеристики:

- Идентификувајте дупликат аудио датотеки врз основа на информации за изведувач/наслов

- Споредете ги податоците за ID-ознаки низ повеќе датотеки

- Толкувајте ги податоците што недостасуваат од имињата на датотеките кога е потребно

- Поддршка за популарни аудио формати (MP3/iTunes/Ogg/Vorbis/FLAC/WMA)

- Пребарувајте низ повеќе дискови/патеки/потпапки

- Исклучете одредени папки користејќи филтри врз основа на датум/големина/итн.

- Зачувајте ги често користените опции за пребарување како претходно поставени

- Презентирајте ги резултатите во јасен формат на полихромна листа

- Лесно бришете/копирајте/преместувајте/преименувате пронајдените дупликати

- Зачувајте списоци во формат HTML/CSV/обичен текст

Придобивки:

1) Заштедува простор за складирање: со отстранување на непотребните дупликати записи кои зафаќаат вреден простор за складирање.

2) Организира збирка музика: помага да се следат сите песни со елиминирање на вишокот копии.

3) Лесен за користење интерфејс: Едноставниот, но ефективен кориснички интерфејс го олеснува наоѓањето и бришењето дупликати.

4) Поддржува различни формати: Поддржува популарни формати како MP3/iTunes/Ogg/Vorbis/FLAC/WMA што го прави разновиден.

5) Приспособливи пребарувања: им овозможува на корисниците да ги приспособат пребарувањата според нивните преференции и потреби.

6) Заштедува време и напор: заштедува време со јасно прикажување на резултатите и овозможување на корисниците брзи дејства за пристап како бришење/копирање/преместување итн.

Заклучок:

EF Duplicate MP3 Finder е одлично софтверско решение кое им помага на корисниците да управуваат со нивните музички колекции поефикасно со идентификување и отстранување на несаканите дупликати песни брзо и лесно, а истовремено заштедуваат вреден простор за складирање! Со својот интуитивен интерфејс и приспособливи пребарувања, заедно со поддршката за различни популарни формати како mp3/iTunes/Ogg/Vorbis/FLAC/WMA го прават овој софтвер доволно разновиден да ги задоволи потребите на секој корисник! Па зошто да чекаме? Преземете го EF дупликат MP3-пронаоѓач денес!

Целосни спецификации
Издавач EFSoftware
Страница на издавачи http://www.efsoftware.com/mr/e.htm
Датум на издавање 2020-07-15
Датум на додавање 2020-07-15
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за управување со музика
Верзија 20.07
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 1961

Comments: