EF Duplicate MP3 Finder Portable

EF Duplicate MP3 Finder Portable 20.07

Опис

EF Duplicate MP3 Finder Portable - врвно решение за отстранување на дупликат аудио датотеки

Дали сте уморни од тоа да имате дупликат аудио датотеки на вашиот компјутер или сервер што зафаќаат непотребен простор за складирање? Дали сакате лесно да ги пронајдете и отстраните овие дупликати без да потрошите часови рачно пребарувајќи низ вашите датотеки? Не гледајте подалеку од EF Duplicate MP3 Finder Portable.

Оваа моќна програма е дизајнирана да ви помогне брзо и лесно да ги идентификувате и отстраните дупликатите аудио датотеки со исти или слични својства. Ги анализира информациите за уметникот и насловот од ID-ознаките содржани во аудиодатотеките, споредувајќи ги со соодветните записи во други датотеки. Ако оваа информација не е присутна, таа се обидува да ја протолкува од имињата на датотеките ако е можно.

Со EF Duplicate MP3 Finder Portable, можете поединечно да прилагодите дали да пребарувате точни дупликати или слични датотеки. Ова ви овозможува да ги идентификувате песните со слично наслов со помали разлики, што го олеснува чистењето на вашата музичка библиотека од кога било досега.

Програмата поддржува широк опсег на аудио формати, вклучувајќи MP3, iTunes, Ogg/Vorbis, FLAC и WMA. Исто така, може да пребарува повеќе дискови или патеки за дупликати и да се повторува во подпапки. Можете да исклучите одредени папки од пребарувањето користејќи различни филтри како датум или големина на датотека.

Често користените опции за пребарување може да се складираат како претходно поставени за подоцнежна употреба, што ќе ви овозможи да ја забрзате постапката за пребарување. Дополнително, важните системски папки може да се исклучат од пребарувањето, така што системските датотеки не се ни ракуваат (т.е. бекап на Windows).

Откако EF Duplicate MP3 Finder Portable ќе се заклучи на барањето за пребарување, ги прикажува сите измами пронајдени во јасна полихромна листа според избраните критериуми. Претставувањето во боја овозможува едноставно интуитивно препознавање на слични датотеки, така што корисниците можат да одлучат што би сакале да прават со нив - целосно да ги избришат; копија; движење; преименувај записи; зачувајте списоци на измами пронајдени за подоцнежна обработка (во HTML-формат CSV-формат обичен текст).

Во краток преглед:

- Брзо пронајдете и отстранете дупликат аудио датотеки

- Анализирајте ги информациите за уметникот/називот од ознаките за идентификација

- Прилагодете поединечно дали барате точни дупликати или слични песни

- Поддржува повеќе аудио формати, вклучувајќи MP3 iTunes Ogg/Vorbis FLAC WMA

- Пребарувајте повеќе дискови/патеки рекурзивно додека исклучувате одредени папки користејќи филтри како датум/големина на датотеката.

- Чувајте ги често користените пребарувања како претходно поставени.

- Исклучете важни системски папки за да не се постапува со системските резервни копии.

- Ги претставува сите дупи пронајдени во јасна полихромна листа според избрани критериуми.

- Претставувањето во боја овозможува едноставно интуитивно препознавање на слични траки.

- Бришење/копирање/преместување/преименување на записи/зачувување списоци на пронајдени измами (во HTML формат CSV обичен текст).

EF Duplicate MP3 Finder Portable е суштинска алатка за секој кој сака лесен начин да управува со својата музичка библиотека со отстранување на несаканите дупликати песни брзо и ефикасно!

Целосни спецификации
Издавач EFSoftware
Страница на издавачи http://www.efsoftware.com/mr/e.htm
Датум на издавање 2020-07-15
Датум на додавање 2020-07-15
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за управување со музика
Верзија 20.07
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 420

Comments: