Dark Monster In City 2

Dark Monster In City 2 2.1

Опис

Темно чудовиште во градот 2: возбудлива игра на опстанок

Дали сте подготвени да се соочите со чудовиштата што се вратија во градот? Dark Monster In City 2 е игра која ќе ги тестира вашите вештини за преживување додека се борите со ордите чудовишта кои напаѓаат ноќе, а се кријат дење. Со ограничено време пред зори, мора да го исчистите градот од овие суштества пред тие повторно да се сокријат и повторно да се појават на нова локација.

Играње

Dark Monster In City 2 е игра полна со акција која ќе ве држи на вашите прсти. Играте како преживеан кој мора да се движи низ градот, борејќи се против чудовишта со различни оружја како што се пиштоли, ножеви и експлозиви. Играта има различни нивоа со зголемена тежина, секое со свој сет на предизвици.

Како што напредувате низ нивоата, ќе наидете на различни типови на чудовишта со уникатни способности и слабости. Некои чудовишта се брзи и агилни, додека други се бавни, но моќни. Ќе треба да користите стратегија за да ги победите сите.

Графика

Графиките во Dark Monster In City 2 се неверојатно реалистични, потопувајќи ги играчите во пост-апокалиптичен свет преплавен од чудовишта. Вниманието на деталите е импресивно; од зградите кои се распаѓаат до морничавите светлосни ефекти ноќе, секој аспект од оваа игра е внимателно направен за максимално влијание.

Звучни ефекти

Звучните ефекти во Dark Monster In City 2 додаваат уште еден слој на потопување на оваа веќе возбудлива игра. Од звукот на чекорите што одекнуваат низ напуштените улици до татнежот на монструозните суштества што демнат на секој агол, играчите ќе се чувствуваат како да се токму среде епска битка за опстанок.

Контроли

Контролите во Dark Monster In City 2 се интуитивни и лесни за употреба. Играчите можат да го преместат својот лик користејќи контроли на допир или навалување во зависност од нивната желба. Оружјето може да се избере со допирање на иконите лоцирани во долниот лев агол додека нишанењето се врши со лизгање по екранот.

Компатибилност

Dark Monster In City 2 е компатибилен со iOS и Android уредите што го прави достапен за гејмерите насекаде, без разлика дали сакаат да играат игри на нивниот телефон или таблет уред.

Заклучок

Ако барате гејмерско искуство кое го зголемува адреналинот, исполнето со битки со акција против застрашувачки суштества, тогаш не гледајте подалеку од Dark Monsters In City 2! Со својата неверојатна графика, извонредни звучни ефекти и интуитивни контроли - оваа игра нуди забава која вреди часови по часови!

Целосни спецификации
Издавач Falco Software
Страница на издавачи http://www.falcoware.com/
Датум на издавање 2020-07-15
Датум на додавање 2020-07-15
Категорија Игри
Под категорија Акциони игри
Верзија 2.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments: