Last Defenders Of People

Last Defenders Of People 2.1

Опис

Last Defenders Of People е игра преполна со акција која ве води на возбудливо патување низ пост-апокалиптичен свет. По изложувањето на опасен вирус, луѓето почнале да мутираат и да се претвораат во зомби и чудовишта. Сега градовите се уништени, а останатите луѓе се кријат во јами додека зомби и мутанти талкаат во потрага по храна. Дојдоа тешки денови, но можете да помогнете во борбата против брановите зомби и чудовишта.

Играта е наменета за играчи кои сакаат игри преполни со акција со интензивна игра. Тој нуди извонредно искуство што ќе ве држи ангажирани со часови. Графиките се неверојатни, со детални средини кои го оживуваат пост-апокалиптичниот свет.

Како играч, вашата мисија е да им купите време на преживеаните за да развијат противотров борејќи се против брановите зомби и чудовишта. Ќе треба паметно да ги користите вашите вештини и оружје додека се движите низ различни нивоа исполнети со предизвици.

Една од најдобрите работи за Last Defenders Of People е неговиот фактор за повторно репродукција. Секое ниво претставува нови предизвици кои бараат различни стратегии, така што никогаш нема да ви биде досадно да го играте повторно.

Играта исто така има различни оружја што може да се надградуваат додека напредувате низ нивоата. Можете да изберете од пиштоли, пушки, пушки, гранати, мини и многу повеќе! Секое оружје има свои уникатни силни и слаби страни; затоа е од суштинско значење да се избере мудро врз основа на вашиот стил на игра.

Покрај надградбите на оружјето; Има и надградби на карактери достапни во Last Defenders Of People кои им овозможуваат на играчите да ги подобрат способностите на нивните ликови како што се брзината или стапката на регенерација на здравјето итн., правејќи ги поефикасни против непријателите.

Last Defenders Of People нуди и режим за еден играч каде играчите можат да уживаат играјќи сами или режим на повеќе играчи каде што можат да се здружат со пријатели или други онлајн играчи ширум светот за уште поголема забава!

Генерално, Last Defenders Of People е одличен избор за гејмерите кои бараат возбудлива игра исполнета со акција сместена во пост-апокалиптичен свет исполнет со опасност на секој чекор!

Целосни спецификации
Издавач Falco Software
Страница на издавачи http://www.falcoware.com/
Датум на издавање 2020-07-15
Датум на додавање 2020-07-15
Категорија Игри
Под категорија Акциони игри
Верзија 2.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments: