iSunshare CloneGo

iSunshare CloneGo 3.0

Опис

iSunshare CloneGo: The Ultimate System and Partition Clone Software

Дали сте уморни од губење на вашите важни податоци додека ги пренесувате од еден хард диск на друг? Дали сакате сигурен и лесен за користење софтвер кој може да ви помогне да го клонирате вашиот Windows систем или партиција без загуба на податоци? Не гледајте подалеку од iSunshare CloneGo!

CloneGo е моќен софтвер за клонирање на системот и партициите кој ви овозможува лесно да го копирате, да направите резервна копија и да ги обновите целиот систем на Windows и податоците за партициите на хард дискот без никакви проблеми. Со овој софтвер, можете совршено да го клонирате Windows системот или партицијата од еден хард диск на друг, од HDD на SSD или од еден компјутер на друг без никаков проблем.

Без разлика дали сакате да го префрлите целиот систем на Windows на нов компјутер без повторно да го инсталирате оперативниот систем или да ги префрлите податоците за партицијата на SSD или HDD, CloneGo ве покрива. Тоа ви овозможува лесно да го дуплирате системот Windows со сите конфигурации, така што вашиот нов компјутер ќе има сè што е поставено исто како и стариот.

Со корисничкиот интерфејс на CloneGo и едноставниот процес во 3 чекори (поставете ја целта на изворот, поставете ја целната дестинација, започнете процес на копирање/резервна копија), пренесувањето на вашиот Windows систем или партиција никогаш не било полесно. Не ви треба никакво техничко знаење или искуство - само следете ги овие чекори и дозволете CloneGo да ја направи својата магија!

Но, што ако сакате да копирате и да направите резервна копија на податоците од хард диск без систем на Windows? Нема проблем! Со функцијата за подигнување на Windows PE USB на CloneGo, создавањето на средина за безбеден режим за копирање и резервна копија е лесно како пита. Едноставно прво креирајте го бутабилното USB на компјутер со Windows, а потоа применете го на кој било друг компјутер каде што може да се внесе WinPE за копирање на партиции во безбеден режим.

CloneGo, исто така, им овозможува на корисниците да креираат архиви за резервни копии за избраните партиции со SSD/HDD, така што тие нема да мораат повторно да се грижат за губење на нивните важни датотеки. Оваа функција осигурува дека дури и ако нешто тргне наопаку при пренос на датотеки помеѓу дискови/партиции/компјутери – како што е прекин на струја – сите нивни вредни информации сепак ќе бидат безбедно зачувани во архивска датотека.

Во краток преглед:

- iSunshare CloneGo е лесен за употреба, но моќен комунален софтвер дизајниран за клонирање системи/партиции.

- Им овозможува на корисниците со мало техничко знаење/искуство да ги префрлат сите свои Windows системи/партиции помеѓу различни компјутери/хард дискови.

- Процесот во 3 чекори го прави многу лесен за користење.

- Функцијата за бутабилно USB обезбедува животна средина за безбеден режим за копирање/резервна копија на партиции.

- Резервните архиви обезбедуваат губење на вредни информации дури и во случај на прекин на електричната енергија за време на преносот.

Па зошто да чекаме? Добијте iSunshare CloneGo денес и уживајте во клонирањето без проблеми!

Целосни спецификации
Издавач Shareus
Страница на издавачи https://www.shareus.com/
Датум на издавање 2020-07-16
Датум на додавање 2020-07-16
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за резервна копија
Верзија 3.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 8

Comments: