TuneCable iMusic Converter

TuneCable iMusic Converter 1.1

Опис

TuneCable iMusic Converter е моќен конвертор за музика на Apple што им овозможува на корисниците да преземаат и конвертираат Apple Music во MP3, AAC, WAV или FLAC формат со 10X поголема брзина. Без потреба од инсталирање дополнителни апликации, овој софтвер е лесен за користење и обезбедува беспрекорно искуство за корисниците кои сакаат да уживаат во нивните омилени песни на различни уреди.

Како интернет софтвер, TuneCable iMusic Converter нуди низа функции што го прават да се издвојува од другите музички конвертори на пазарот. Една од неговите клучни придобивки е неговата способност да ги задржи ознаките ID3 и 100% оригинален аудио квалитет по конверзијата. Ова значи дека корисниците можат да уживаат во нивната музика без никаква загуба во квалитетот или метаподатоците.

Друга одлична карактеристика на TuneCable iMusic Converter е неговата компатибилност со широк опсег на уреди. Без разлика дали сакате да ги слушате вашите омилени песни на вашиот MP3 плеер, паметен телефон или таблет, овој софтвер ви го олеснува тоа со конвертирање на датотеките на Apple Music во формати што се компатибилни со овие уреди.

Една од најголемите предности на користењето на TuneCable iMusic Converter е неговата брзина. Со можноста за конвертирање на датотеки на Apple Music со 10X поголема брзина од другите конвертори на пазарот, овој софтвер заштедува време на корисниците и гарантира дека тие можат брзо и лесно да уживаат во нивната музика.

Покрај тоа, TuneCable iMusic Converter нуди бесплатни ажурирања и бесплатна техничка поддршка при еднократно купување. Ова значи дека корисниците можат да бидат сигурни знаејќи дека секогаш ќе имаат пристап до најновите функции и поддршка кога им е потребна.

Севкупно, ако барате моќен, но лесен за користење конвертор на музика на Apple, кој нуди брзи брзини на конверзија и висококвалитетни излезни датотеки, додека ги задржува ознаките ID3 непроменети - тогаш не гледајте подалеку од TuneCable iMusic Converter!

Целосни спецификации
Издавач AnvSoft
Страница на издавачи http://www.anvsoft.com
Датум на издавање 2020-07-16
Датум на додавање 2020-07-16
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Преземи менаџери
Верзија 1.1
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 5

Comments: