Delivery Club Kamaz

Delivery Club Kamaz 1.1

Опис

Delivery Club Kamaz е возбудлива игра што ги става на тест вашите возачки способности. Како возач на камион за испорака, вашата цел е да транспортирате стока од една локација до друга, додека избегнувате пречки и го одржувате товарот недопрен. Со прекрасна 3Д графика и уникатно искуство за возење камион, оваа игра ќе ве забавува со часови.

Една од истакнатите карактеристики на Delivery Club Kamaz се неговите 10 возбудливи нивоа. Секое ниво претставува нови предизвици и пречки што мора да ги надминете за успешно да го испорачате вашиот товар. Од тесни патишта до стрмни ридови, секое ниво ќе ги тестира вашите возачки способности на различни начини.

Покрај предизвикувачката игра, Delivery Club Kamaz може да се пофали и со неверојатна 3D графика која го оживува светот на возењето камион. Вниманието на деталите во оваа игра е импресивно, со реални средини и детални модели на камиони кои прават да се чувствувате како навистина да сте зад воланот.

Друга одлична карактеристика на Delivery Club Kamaz е неговото уникатно искуство за возење камион. За разлика од другите игри каде едноставно возите од точка А до точка Б, оваа игра бара внимателно планирање и стратегија за успешно да го завршите секое ниво. Ќе треба внимателно да управувате со потрошувачката на гориво, бидејќи снемувањето на бензин значи моментален дефект.

За да ви помогне да се движите низ секое ниво, Delivery Club Kamaz нуди неколку видови камери, вклучувајќи поглед од внатрешноста на кабината. Ова им дава на играчите извонредно искуство додека возат низ кривулестите патишта и преку груб терен.

Генерално, ако барате нова возбудлива игра која ги тестира вашите возачки вештини и способности за стратешко размислување, тогаш не гледајте подалеку од Delivery Club Kamaz! Со својата прекрасна графика, предизвикувачка игра и уникатно искуство за возење камион, сигурно ќе обезбеди часови забава за гејмерите млади и стари!

Целосни спецификации
Издавач Falco Software
Страница на издавачи http://www.falcoware.com/
Датум на издавање 2020-07-16
Датум на додавање 2020-07-16
Категорија Игри
Под категорија Игри со возење
Верзија 1.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1

Comments: